Europalaan 14 in Maastricht-Airport | bedrijfsruimte te

€ 930.000
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 930.000
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Europalaan 14 in Maastricht-Airport | bedrijfsruimte te
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Europalaan 14 in Maastricht-Airport | bedrijfsruimte te

Omschrijving:

Prachtig multifunctionele bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar aan de Europalaan te Maastricht-Airport. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

>

Bedrijfsruimte: circa. 750 m2
Kantoorruimte: circa. 250 m2
Perceel: circa. 4.265 m2

Bouwjaar: 2003

Huurprijs: € 6.000 ,- per maand
Koopprijs: € 930.000 k.k.

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Europalaan 14 in Maastricht-Airport aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

>

Indeling

In de kantoorruimte van 250 m2 is een kantine van ca. 24 m2 aanwezig waarin zich een pantry bevindt. Genoemde ruimte is voorzien van boven- en onderkastjes en bevat een ruimte voor een combiketel.

Daarnaast zijn er voorzieningen getroffen zodat er bv. een koffie-, frisdrankenautomaat aangesloten kan worden. In de ruimte is een magnetron en vaatwasser aanwezig, een spreekkamer van ca. 16 m2, 2 kleedruimtes van ca. 16 m2, kantoor van ca. 20 m2, een ruime entree van ca.12 m2 en een kantoortuin van ca. 100 m2.

De kantoorruimten worden verwarmd middels radiatoren. Het kantoor, de spreekkamer, kantoortuin en kantine wordt gekoeld door middel van splitunits, via draaikiepramen/ dauerluftung wordt e.e.a. geventileerd. De toiletten en de doucheruimtes zijn geheel betegeld.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het bedrijfspand zijn 15 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het object is gelegen op de unieke en representatieve locatie van Maastricht-Aachen Airport. Het geheel ligt in het hart van de Eu-regio, nabij de A2 met uitstekende verbindingen met België en Duitsland, en eveneens gelegen aan de rand van de Westelijke Mijnstreek en het Limburgse Heuvelland, dichtbij zowel de Belgische als Duitse grens. Steden als Luik en Aken zijn binnen een half uur bereikbaar.

Rondom Maastricht-Aachen Airport liggen diverse industrieterreinen waar u een keur van bedrijven aantreft die gebruik maken van of bijdragen aan de uitstekende logistiek die deze locatie biedt. In de directe nabijheid ligt Maastricht – een stad met veel voorzieningen: conferentiecentra, uitstekende hotelaccommodaties en een bruisend nachtleven.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn luchthaven gebonden bedrijven met bijbehorende kantoren tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

Airco
Aluminium kozijnen met isolerende beglazing
Fietsenberging
Loadingdock (2x)
Opbouw TL-Verlichting
Overheaddeur (3x)
Representatieve entree
Sanitaire voorzieningen

Opleveringsniveau kantoorruimte

Systeemplafonds incl. inbouwverlichting

Huurcondities

Huurprijs: € 6.000,- per maand
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens> BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: