Dr. Paul Janssenweg 144 in Tilburg | kantoorruimte te huur

€ 110
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 110
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Dr. Paul Janssenweg 144 in Tilburg | kantoorruimte te huur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Dr. Paul Janssenweg 144 in Tilburg | kantoorruimte te huur

Omschrijving:

Bent u opzoek naar een ecologisch kantoorpand in Tilburg? Dan is dit pand aan de Dr. Paul Janssenweg, uit het bouwjaar 1998, een perfecte locatie om uw bedrijf te vestigen.

Duurzaamheid

Het markante gebouw op industrieterrein het Laar is duurzaam ecologisch gebouwd waarbij bewust is gekozen voor milieuvriendelijke oplossingen: regenwateropvang in een waterput in de centrale hal, keramische bouwelementen, warmte-energie door een warmtepomp, hoge isolatiewaarde, milieuvriendelijke materialen en afwerkingen, puingranulaat in het beton, vegetatiedak. Het pand heeft hierdoor energielabel A.

Bereikbaarheid

Het is uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. De op- en afritten van de Rijksweg A58 bevinden zich op slechts 5 autominuten. Ook middels het openbaar vervoer is het perfect te bereiken, de bushalte ligt op slechts 600 meter loopafstand.

Beschikbaarheid

In dit pand is momenteel 830 m² kantoorruimte beschikbaar. Mocht u dit te groot vinden, dan kunt u ruimtes huren vanaf 50 m², over 3 bouwlagen verdeeld. En dit voor een prijs vanaf € 110,- per m² per jaar. Bij het kantoorpand zijn 20 privéparkeerplaatsen beschikbaar en eventuele extra parkeergelegenheid is er voldoende in de nabije omgeving.
Bent u geïnteresseerd in het pand gelegen aan de Dr. Paul Janssenweg 144 in Tilburg? Neem dan contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

Opleveringsniveau kantoorruimte

Airconditioning in bijna alle kantoren op 2e etage
Garderobe
Gebouwbeheersysteem
Inbouwverlichting
Internet- en telefonieaansluiting
Pantry
Stucwerkplafond
Stucwerkwanden
Draai/kiep ramen
Toiletruimte
Vegetatiedaken
Vloerbedekking
Vloerverwarming
Warmtepomp
TL-Verlichting
Indrukwekkende entree
Energielabel A

Huurcondities

Huurprijs: € 110,- per m² per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 25,- per m² per jaar

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens>

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.Specificaties:
  • Aanbodtype: Huur
  • Bestemming: Kantoorruimte
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/Aanbod/bedrijfspand/noord-brabant/tilburg/dr-paul-janssenweg-144/

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: