Avignonlaan 67 in Eindhoven | kantoorruimte te huur

€ 517
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 517
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Avignonlaan 67 in Eindhoven | kantoorruimte te huur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Avignonlaan 67 in Eindhoven | kantoorruimte te huur

Omschrijving:

Kantoorunits (kantoorkamers) te huur vanaf ongeveer 15 m² in Eindhoven (All-in tarief).

Ideaal voor ZZP-ers en bedrijven (met een klein personeelsbestand/-bezetting). 24 uur toegang en 7 dagen in de week. Privé kantoorruimte met eigen sleutel en eigen alarmcode en installatie op de meldkamer voor iedere kantoorkamer, mogelijkheid tot eigen internetaansluiting, daarnaast ook een privé parkeerplaats op eigen terrein voor de deur. Gezamenlijke voorzieningen als diverse toiletten op iedere verdieping, op iedere verdieping een pantry en een aparte opbergruimte. Ook mogelijk om kantoorkamer in te richten met eigen meubels. Tevens een airco-unit in iedere kantoorruimte behoord tot de mogelijkheden.

Het kantoorgebouw Enterprise Center is gelegen aan de Avignonlaan 67 te Eindhoven (Achtse Barrier 4452). Dichtbij de uitvalswegen van Eindhoven op een industrieterrein dat aan de andere kant grenst tegen een grote woonwijk.

Kantoorunits zijn te huur vanaf slechts € 517,50 excl. BTW All-in tarief (zie onderstaande tekst) per maand!

Ruime gemeubileerde kantoorkamer met eigen privé parkeerplaats voor de deur, alarm, inclusief servicekosten, gas, water en elektra (op basis van fair use), eigen brievenbus/postvak, voor gezamenlijk gebruik zijn de ontvangstruimte bij ingang, toiletten (op beide verdiepingen), keukens (op beide verdiepingen) en opbergruimte (op beide verdiepingen). Mogelijkheid voor een internet verbinding (ook via glasvezel) en een airco-unit in iedere kantoorruimte behoord tot de mogelijkheden. U heeft 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de door u gehuurde kantoorunit.

Locatie :

Het betreft een kantoorgebouw high-end uitstraling alsmede een verhard buitenterrein en eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het kantoorcomplex Enterprise Center is gelegen op een opvallende locatie op de hoek van de Tarasconweg en Avignonlaan op bedrijventerrein Achtse Barrier in Eindhoven-Noord. Het bedrijventerrein is gunstig gesitueerd ten opzichte van het snelwegennet (A2 en A58), stadscentrum en overige wijken met filevrije ontsluiting, zodat het uitermate geschikt is voor bedrijven met een hoge mobiliteitsgraad. Het onderhavige deel van het bedrijventerrein is sinds jaren negentig ontwikkeld en huisvest met name handels-, ambachts- en lichtindustriële MKB-bedrijven. In de directe omgeving zijn reeds gevestigd; SOS Solutions, Mansveld, Ergon Bedrijven, Atos Origin, Eriks, Technische Unie, Citybox, Kwik Fit, de brandweerkazerne en het Frits Philips Lyceum.

Bereikbaarheid :

Het bedrijventerrein Achtse Barrier is gunstig gelegen aan de noordzijde van Eindhoven op korte afstand van de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) die aansluiting geeft op de A58 (Tilburg-Eindhoven). Verder ligt het terrein direct bij de Boschdijk, de doorgaande weg van Best naar het centrum van Eindhoven. De Tarasconweg vormt een van de toegangswegen tot het bedrijventerrein en sluit op steenworp afstand aan op de ontsluitingsweg Fransebaan. Enkele jaren geleden is de openbare infrastructuur op het bedrijventerrein ingrijpend aangepakt, waardoor de uitstraling, ontsluiting en parkeervoorzieningen flink zijn verbeterd. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed dankzij de ligging nabij het Frits Philips Lyceum en een bushalte van het stadsvervoer op slechts 100 meter loopafstand van het object.

Kadastrale gegevens :

Gemeente Woensel, Sektie S, Nummer 3798. Totale perceelsgrootte 19 are en 10 centiare.

Parkeren :

Op het eigen terrein zijn vóór het object voldoende privé parkeerplaatsen aanwezig. Ieder kantoor heeft een eigen privé parkeerplaats. Tevens kan er in de directe omgeving volop en gratis geparkeerd worden aan de openbare weg.

Bouwjaar : 1998.

Postcode : 5627 GA

Opleveringsniveau Kantoorruimte:

Ruime gemeubileerde kantoorunits met straatzicht en een eigen privé parkeerplaats voor de deur, alarm

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: