Te koop Camping in Zuid Spanje

€ 250.000
Prijs:
€ 250.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
11.614 keer
Bewaard:
9 keer
Plaats:
Benalmadena, NH
Adverteerder:
Steef
Telefoon:
0034610928162
Activiteit:
8 jaar actief op Marktnet
Positie
52.7896,4.792557
Provincie Noord-Holland
Steef
Te koop Camping in Zuid Spanje
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Te koop Camping in Zuid Spanje

Op een terrein van 1 ha op 800 meter hoogte in Andalusië en slechts 45 a 60 minuten rijden vanaf de kust van de Costa del Sol bevindt zich deze erg leuke natuur camping. Deze camping bevindt zich aan de rand van een  geweldig natuurpark.  Een enorme variatie geboomtes, waar de zilverspar uitblinkt en wat ook als schuilplaats voor berggeiten, otters, damherten en koningsarends biedt. Dit gebied is uitermate geschikt voor wandelaars en bergbeklimmers die hier willen genieten van de flora, fauna en de heerlijke rust.

De camping bestaat uit drie gedeelten; Bij de entree bevindt zich de bar met een compleet ingerichte keuken en een groot zonnig terras, de receptie, een opslagruimte en daar tegenover bevindt zich de "comedor". Een overdekte gemeenschappelijke ruimte met een grote stenen barbecue met daarnaast een 6 tal wasgelegenheden voor de afwas.

Er zijn twee was- douche- en toiletgebouwen, voor de heren en voor de dames met een ieder een 6 tal douches, toiletten en wasbakken.
Een perceel voor een 18 tal caravans compleet met elektriciteit en water en op een niveau hoger daarachter bevindt zich een perceel met 20 plaatsen voor tenten.
Er bevinden zich 6 compleet ingerichte bungalows met een ieder een 3-tal slaapplaatsen, een keuken met koelkast, kamer en complete badkamer. En op het achterste veld bovenaan de camping bevind zich een 12 tal cabañas (houten huisjes) gezellig in een cirkel met in het midden een stenen bak met de mogelijkheid om een kampvuurtje aan te steken. De cabañas zijn ingericht met 4 tot 6 bedden.

Tegenover de camping bevindt zich een gemeentelijke sportterrein met o.a. tennisbaan. Hier bevindt zich ook de herberg wat bij de camping hoort met een 40 tal slaapplaatsen verdeeld over 2 slaapkamers, een keuken, een eetzaal en een badkamer met meerdere douches, toiletten en wasbakken. Achter deze herberg bevind zich het mooie zwembad met kinderbad en omkleedruimtes met daaromheen voldoende zonneweide. Deze zwembad is voor i

http://www.castilloreal.eu/ Advertentienummer: 1032305

Meer advertenties van Steef

Link: