Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort

€ 150.000
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 150.000
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
904 keer
Plaats:
Haarlem, NH
Adverteerder:
HorecaWinkelMakelaars
Telefoon:
zie advertentie tekst
Activiteit:
7 jaar actief op Marktnet
Positie
52.3832,4.63038
HorecaWinkelMakelaars
Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort

Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort.

Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie.

Het wok concept is op dit moment zo ontwikkeld dat ervaring met de Aziatische keuken niet vereist is. Een goeie startende ondernemer kan direct aan de slag.

De zaak heeft een oppervlakte van ca. 100 m2 met een grote kelder van ca. 80 m2 en biedt plaats aan 30 gasten. Er is een mogelijkheid voor een smal terras met ca. 8 zitplaatsen.

Huurprijs bedraagt € 1.600,- excl. btw. Qua omvang en ligging is de huurprijs zeer aantrekkelijk (een grote Plus supermarkt met parkeergelegenheid ligt tegenover de zaak).
De vraagprijs voor de inventaris/goodwill bedraagt € 150.000,--.

Natuurlijk is het restaurant ook uitermate geschikt voor Thais, Vietnamese, Italiaans en/of Sushi restaurant. Er is ook veel vraag naar de lunch waar de huidige eigenaar wegens drukke werkzaamheden in de marketing en multimedia het niet kan verzorgen.

Voor meer informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met onze makelaar voor deze horecazaak, dhr. Ad de Viet, tel. 0628844330 of per e-mail ad@hw-makelaars.nl.

Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant(en) en het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.

Meer advertenties van HorecaWinkelMakelaars

Link: