2 van onze 5 webshops ter overname. Goed werkend

Provincie Flevoland
Prijs:
Zie omschrijving
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
388 keer
Bewaard:
2 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
Touwenwinkel
Telefoon:
0320-248445
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.51854,5.471422
Touwenwinkel
2 van onze 5 webshops ter overname. Goed werkend
Versturen

Alle velden zijn verplicht

2 van onze 5 webshops ter overname. Goed werkend

Website met aantoonbaar resultaat bestaat 2 jaar zonder advertentie kosten.
Op onze hoofdsite en in onze winkel verkopen wij touw, daarnaast hebben wij nog 3 drukke webshops.

Omdat wij ook touw in lengtes verkopen hebben wij heel veel reststukken touw welke wij zijn gaan aanbieden in een speciale website www.touwentoko.nl. Dit kost ons eigenlijk teveel werk en tijd want wij zijn maar met zijn tweeën. Ook nu weer hebben we de site leeggehaald en zijn we opnieuw zo een 250 stuks reststukken aan het inventariseren.

Deze site draait een jaar of twee en er zijn via deze site en door de site in de winkel een 780 verkopen geregistreerd. Dit allemaal zonder betaald te adverteren maar door de link op onze hoofdsite en gratis Marktplaats advertenties.

Wij willen geen verkopen van de reststukken meer via de winkel, dit kost teveel tijd. We willen dus van dit onderdeel af maar het liefst aan iemand in Flevoland, dicht bij onze winkel voor afhalen reststukken en eventuele informatie.

Wij verkopen de site voor € 1000,00 en € 350,00 voor de huidige reststukken touw en leveren elke maand een doos reststukken tegen inkoopprijs aan de nieuwe eigenaar. Deze prijzen zijn vast en niet te onderhandelen.
De site is vrij gemakkelijk te onderhouden en is een zogenaamde open source.
Info via mail of telefoon.

Tevens te koop:
Compleet goed werkende webshop www.bdsmtouw.nl incl. Domeinnaam en benodigd materiaal om gelijk met de verkoop te beginnen.

Er is eventueel een webmaster beschikbaar die de site tegen een maandelijkse vergoeding geheel voor u kan bijhouden en de gewenste aanpassingen maakt. Deze heeft ook deze site voor ons gemaakt en doet vanaf het begin al de updates en aanpassingen. Vullen en prijzen aanpassen kan u zelf doen.

Site is geschikt voor het ontvangen van Ideal betalingen welke nu ook gebruikt worden maar facturen maken en via bank ontvangen werkt ook prima.

Op dit moment wordt er al enige tijd door tijdgebrek in onze andere shops en winkel geen reclame meer voor deze site gemaakt. En dood laten bloeden is jammer en te kostbaar. Site is met vele andere artikelen verder uit te breiden.
Webshop werkend en al geheel ingericht. € 3.500,00

Eventueel materiaal om gelijk te kunnen werken.
Verkoopprijs € 3.100,00 Korting hierop 30%.
Inkoop materiaal € 2.170,00
------------

Totaal € 5.670,00

Meer info via mail.

http://www.touwenwinkel.nl/ Advertentienummer: 29867174
Link: