Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot

Bedrijfsovernames

Brocante - Cadeauartikelen winkel (Oisterwijk)
  • Bieden

Brocante - Cadeauartikelen winkel (Oisterwijk)

Noord-Brabant. Centrum Oisterwijk. A-locatie. -- Voornamelijk handgemaakt. Nieuw ingericht dus instapklaar. Oppervlakte ± 60 m². Pinautomaat (mobiel). Omringd door diverse winkels, horeca en station. Wegens privé omstandigheden. Huur 1.150 € inclusief energie. Stijgende omzet. Eenmanszaak uitbating. -- Vraagprijs : 19.000 € (Inventaris, goodwill, voorraad) -- Ref. BAMobile #411626

€ 19.000 Gisteren Drachten, FR
Veelzijdige (horeca) nachtzaak te koop aangeboden

Veelzijdige (horeca) nachtzaak te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdige (horeca) nachtzaak te koop aangeboden "Goede locatie nabij uitgaansgebied, nacht-, alcohol en terrasvergunning" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EX930A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Dames- en herenkledingwinkel te koop op goede ...

Dames- en herenkledingwinkel te koop op goede ...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Dames- en herenkledingwinkel te koop op goede locatie "Centraal gelegen hoekpand, goede etalage, 95 m2, recent verbouwd" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EX928A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Fitnesscentrum / Sportschool te koop aangeboden...

Fitnesscentrum / Sportschool te koop aangeboden...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Fitnesscentrum / Sportschool te koop aangeboden Zuid Holland "Stabiele allround sportschool met horeca en heel flexibel in te richten" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EX926A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Unieke horecalocatie/ bakkerij te koop aangeboden

Unieke horecalocatie/ bakkerij te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Unieke horecalocatie/ bakkerij te koop aangeboden "Zeer flexibele (gedeeltelijke) overnameconstructie bespreekbaar" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EV917A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Professionele kinderkledingwinkel te koop

Professionele kinderkledingwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Professionele kinderkledingwinkel te koop "Continu doorgroeiend, bovengemiddelde marges door strakke bedrijfsvoering" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EV914A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Twee winstgevende kinderdagverblijven te koop

Twee winstgevende kinderdagverblijven te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Twee winstgevende kinderdagverblijven te koop (Noord NL) "Lage (flexibele) kostenstructuur, goede winst, continuïteit gegarandeerd" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EU910A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Nternationale E-book webshop te koop..........

Nternationale E-book webshop te koop..........

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: nternationale E-book webshop te koop (5K bezoekers per dag) "Geen personeel, geen voorraad, meer online commerciele activiteit nodig" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14ES899A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Fietsenwinkel te koop in Amsterdam "Goede locatie

Fietsenwinkel te koop in Amsterdam "Goede locatie

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Fietsenwinkel te koop in Amsterdam "Goede locatie, lage overnamesom, evt. zonder voorraad over te nemen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14ES897A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Fashion webwinkel te koop met veel traffic

Fashion webwinkel te koop met veel traffic

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Fashion webwinkel te koop met veel traffic "Veel gratis traffic (120.000 bezoekers per jaar) en een unieke collectie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14ES893A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Delicatesse- kaaswinkel te koop aangeboden...

Delicatesse- kaaswinkel te koop aangeboden...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Delicatesse- kaaswinkel te koop aangeboden (met woonhuis) "Goede lokatie, nu al goed winstgevend en kan relatief makkelijk beter " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14ER881A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Sterk groeiende audio webshop te koop aangeboden

Sterk groeiende audio webshop te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Sterk groeiende audio webshop te koop aangeboden "Zeer sterk groeiend merkconcept, aantoonbare potentie, 100% dropshipment, " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EQ879A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Handelsonderneming in Brabantse streek producten..

Handelsonderneming in Brabantse streek producten..

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Handelsonderneming in Brabantse streek producten te koop "Hoge marges, MVO - proof en ook catering en kerstpakketten" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EQ877A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Dierenspeciaalzaak te koop op goede locatie in ...

Dierenspeciaalzaak te koop op goede locatie in ...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Dierenspeciaalzaak te koop op goede locatie in Noord Holland "Groeipotentie, weinig concurrentie en lage overnamesom door omstandigheden" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EO873A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf ...

Gisteren Vleuten, UT
Gespecialiseerd 6000m2 tuincentrum te koop

Gespecialiseerd 6000m2 tuincentrum te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Gespecialiseerd 6000m2 tuincentrum te koop aangeboden "200.000 euro inclusief vastgoed, veel ontwikkelingsmogelijkheden" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EL857A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Exclusieve dameskledingzaak in buurt Nationale....

Exclusieve dameskledingzaak in buurt Nationale....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Exclusieve dameskledingzaak in buurt Nationale Bank Antwerpen "Veel vaste klanten, zeer schappelijk overnamesom en constructie mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EL852A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf. ...

Gisteren Vleuten, UT
Veelzijdig te ontwikkelen cafetaria te koop

Veelzijdig te ontwikkelen cafetaria te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdig te ontwikkelen cafetaria te koop aangeboden "Inclusief vastgoed en bebouwbaar kavel naast de zaak (terras en woonhuis)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DZ838A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Gespecialiseerde ambachtelijke zeefdrukkerij te ..

Gespecialiseerde ambachtelijke zeefdrukkerij te ..

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Gespecialiseerde ambachtelijke zeefdrukkerij te koop "Bedient een niche van musea tot kleding- en interieurdesigners " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DY834A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
E-boutique - webshop te koop (handmade .....

E-boutique - webshop te koop (handmade .....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: E-boutique - webshop te koop (handmade designproducten) "Uniek betaalbare designproducten, goede marge, vaak productie na ordering" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DV820A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Familie restaurant te koop op een historische ....

Familie restaurant te koop op een historische ....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Familie restaurant te koop op een historische locatie "Inclusief bijzonder vastgoed, zeer geschikt voor gezinnen, goed rendabel" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DT813A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 77
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.524
RSS Feed