Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Restaurant (Grens Drenthe-Overijssel)
  • Bieden

Restaurant (Grens Drenthe-Overijssel) n.o.t.k

Grens Drenthe-Overijssel. In toeristisch landelijk gebied. -- Met veel exploitatie mogelijkheden. Inclusief 6 gastenkamers. Groepsruimte. Grote tuin en aangebouwde riante privé woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Groepsruimte heeft goede bezettingsgraad en is voorzien van eigen keuken en 8 persoons sauna. Horeca voorzieningen in goede staat. Object heeft goede staat van onderhoud. VOF uitbating. -- Ref. BAMobile #412782

n.o.t.k Eergisteren Amsterdam Zuidoost, NH
Compact horecabedrijf (Overijssel)
  • Bieden

Compact horecabedrijf (Overijssel) € 25.000

Overijssel - Centrum Zwolle op aanlooproute. -- Afhaal en bezorgen. Nieuw concept met goede uitbouw mogelijkheden. Bedrijfsoppervlakte ± 60 m². Huur 1000 € per maand. Inclusief verhuur appartement (inkomen 300 €/maand). Inventaris compleet vernieuwd in 2015. Inclusief 2 bezorgscooters. Eenmanszaak uitbating. 25.000 € -- Ref. BAMobile #412783

€ 25.000 Eergisteren Amsterdam Zuidoost, NH
Handelsonderneming te koop met website
  • Foto's

Handelsonderneming te koop met website

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Handelsonderneming te koop met goedlopende (seizoens)website "2/3 van de omzet komt online binnen. Maar een grote offline kans" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15CM641A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Handelsonderneming te koop
  • Foto's

Handelsonderneming te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Handelsonderneming te koop (eigen alcoholische partyshooter) "40.000 shots per jaar verkocht via 50 zaken, groothandel en festivals" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15AV512A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Assurantiekantoor te koop aangeboden West Brabant
  • Foto's

Assurantiekantoor te koop aangeboden West Brabant

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Assurantiekantoor te koop aangeboden in West Brabant "Omzet 360.000 euro, 1400 klanten met 5000 polissen in bestand" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14KL218A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Investeerder gezocht: stoppen met roken concept
  • Foto's

Investeerder gezocht: stoppen met roken concept

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Commerciële investeerder gezocht: stoppen met roken concept "Toonaangevende speler met zeer sterk trackrecord en unieke tools" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JL128A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Groeiende kwalitatieve zonnestudio te koop
  • Foto's

Groeiende kwalitatieve zonnestudio te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Groeiende kwalitatieve zonnestudio te koop aangeboden met spray tanning "Nauwelijks concurrentie, overnamesom alleen de inventaris" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15AZ540A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Tankstation, garagebedrijf met autowasstraat
  • Foto's

Tankstation, garagebedrijf met autowasstraat

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Tankstation, garagebedrijf met autowasstraat te koop "Bestaat 2 jaar, wasstraat moet nog verdubbelen, te hoge financieringslasten" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14MS432A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Internationale (online) herenkledingwinkel te koop
  • Foto's

Internationale (online) herenkledingwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Internationale (online) herenkledingwinkel te koop in niche segment met eigen concept store "Wereldwijde afzet via uitstekende posities in internationale zoekmachines" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15CW689A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mo ...

Eergisteren Vleuten, UT
Tandenbleekpraktijk te koop aangeboden
  • Foto's

Tandenbleekpraktijk te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Tandenbleekpraktijk te koop aangeboden "In Nederland unieke natuurlijk methode met een beter resultaat" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14LN340A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Hoogwaardig scheepstimmerbedrijf te koop
  • Foto's

Hoogwaardig scheepstimmerbedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Hoogwaardig scheepstimmerbedrijf te koop aangeboden "Toplocatie in jachthaven en nabij makelaar die 90% van het werk aanleveren" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15DT705A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Ambachtelijke lijstenmakerij te koop aangeboden
  • Foto's

Ambachtelijke lijstenmakerij te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Ambachtelijke lijstenmakerij te koop aangeboden in historisch pand "Zeer goede naam met groot verzorgingsgebied en online kansen " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15BX617A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Indisch- Chinees restaurant te koop aangeboden
  • Foto's

Indisch- Chinees restaurant te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Indisch- Chinees restaurant te koop aangeboden "Bijna alles afhalen en bezorgen, zeer rendabel, (te verhuren) bovenwoning" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15BM557A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Allround sportschool te koop aangeboden
  • Foto's

Allround sportschool te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Allround sportschool te koop aangeboden in hoger segment "Goedlopend, goede locatie 400 leden met groeimogelijkheden" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15AS489A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
*spoed* Fietsenwinkel te koop Noord Brabant
  • Foto's

*spoed* Fietsenwinkel te koop Noord Brabant

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: *spoed* Fietsenwinkel te koop Noord Brabant " Ernstige persoonlijke omstandigheden, 450m2 pand, nauwelijks concurrentie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14ML409A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Nieuwe B-C handelsonderneming te koop
  • Foto's

Nieuwe B-C handelsonderneming te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Nieuwe B-C handelsonderneming te koop met uniek product "Exclusieve verkooprechten voor EU, sterke B-B referenties" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14MP423A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Eigentijdse viswinkel te koop met horecavergunning
  • Foto's

Eigentijdse viswinkel te koop met horecavergunning

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Eigentijdse viswinkel te koop met horeca vergunning "Mooie zaak, groeien, goede locatie in winkelcentrum zonder concurrentie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14LR360A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Kunststof productiebedrijf te koop aangeboden MBI
  • Foto's

Kunststof productiebedrijf te koop aangeboden MBI

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Kunststof productiebedrijf te koop aangeboden (MBI, midden Nederland) "Commerciële slagkracht nodig om de vele offerte aanvragen te verzilveren" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14KR236A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw ...

Eergisteren Vleuten, UT
Productiebedrijf te koop (prefab bouwmaterialen)
  • Foto's

Productiebedrijf te koop (prefab bouwmaterialen)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Productiebedrijf te koop (prefab bouwmaterialen) "Zeer gunstige aankoopcondities, break even punt bij 20% bezetting" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JT179A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
MBI-kandidaat gezocht (internationale handel)
  • Foto's

MBI-kandidaat gezocht (internationale handel)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: MBI-kandidaat gezocht (internationale handelsonderneming) "Innovatief concept voor gepersonaliseerde schoenen met reeds 20 dealers" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JS159A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 60
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.183
RSS Feed