Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot

Bedrijfsovernames

Zeer succesvolle webwinkel te koop

Zeer succesvolle webwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer succesvolle webwinkel te koop (interieur producten) "Voor een aantal toonaangevende A merken is dit de grootste webwinkel in NL" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV559A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Drogisterij te koop op A locatie

Drogisterij te koop op A locatie

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Drogisterij te koop op A locatie "Herpositionering nodig naar het hogere segment door aanwezige concurrentie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV557A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Babyandkidsplanet te koop aangeboden

Babyandkidsplanet te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Babyandkidsplanet te koop aangeboden "Er worden ook exclusieve merken gevoerd die niet eenvoudig te krijgen zijn" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV541A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Dorpscafe te koop met potentie

Dorpscafe te koop met potentie

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Dorpscafe te koop met potentie en verhuur appartementen "Flexibel in te delen voor feestjes, terras zomers en eetcafé functie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV539A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Kleinschalige zorginstelling te koop.

Kleinschalige zorginstelling te koop.

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleinschalige zorginstelling te koop, creatieve dagbesteding "Zeer bijzonder en multifunctioneel atelier met 3 werkruimtes" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV537A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Afslank, schoonheids en zonnestudio te koop

Afslank, schoonheids en zonnestudio te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Afslank-, schoonheids en zonnestudio te koop "Lage instap mogelijk door gespreide betaling" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AT532A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Hotel - Restaurant (Gelderland)
  • Bieden

Hotel - Restaurant (Gelderland)

Provincie Gelderland -- Reeds lang bestaand. Grote bekendheid in de regio. Vele vaste zakelijke klanten. Goede ROI. Totaal 28 kamers (2-persoons). Toeristische omgeving op de Veluwe. Uitbreidingsmogelijkheden aanwezig. ± 1,5 ha. Inclusief zeer complete inrichting en inventaris. Moderne keuken, gezellig en à la carte restaurant. BV uitbating. -- Vraagprijs : 1.600.000 € -- Ref. BAMobile #411717

€ 1.600.000 Eergisteren Drachten, FR
Startklare Bedrijfsconcepten: koerier, schoonmaak, glazenwas
  • Bieden

Startklare Bedrijfsconcepten: koerier, schoonmaak, glazenwas

Beste startende ondernemer, Nexus Investments weet als geen ander dat het opzetten van een nieuw/eigen bedrijf lastig kan zijn en u hier het liefst uw tijd niet aan besteed. U wilt het liefst morgen al beginnen zonder veel tijd, geld en energie in de opzet van uw bedrijf te steken. U wilt niet ontwikkelen maar u wilt simpelweg ondernemen! Vandaar dat wij van Nexus Investments al deze stappen al voor u hebben genomen. Wij hebben diverse kant-en-klare bedrijfsconcepten klaarliggen om gerund te worden. Wij zoeken alleen nog een enthousiaste ondernemer, U! We hebben de volgende koeriersbedrijven te koop staan €1500,- * LM Koeriers * Vexxa Koerier ...

€ 995 Eergisteren Almelo, OV
Wij hebben onze prijzen 20 tot 60% verlaagd
  • Bieden

Wij hebben onze prijzen 20 tot 60% verlaagd

Met trots laten wij u weten dat onze website is vernieuwd en gelijktijdig onze prijzen verder zijn verlaagd. Enkele voordelen van de nieuwe site: - onze prijzen zijn blijvend 20 tot 60% verlaagd - nog makkelijker uw keuze maken - nog groter assortiment - de mogelijkheid om per express te bestellen - alle bestellingen tegelijk inboeken (winkelwagen) en dan pas afronden - per bestelling de mogelijkheid om 1 bestand of losse pagina’s te uploaden - uw bestanden door ons tegen een meerprijs te laten vormgeven - drukwerk van eigen bodem (uit Nederland) Enkele voorbeelden: - 1000 vel briefpapier FC € 35,00 - 5000 flyers A5 fc/fc € 71,- - spandoeken ...

Eergisteren Doetinchem, GE
Dames, heren en kinderkapsalon (De Meern)
  • Bieden

Dames, heren en kinderkapsalon (De Meern)

Utrecht. De Meern. -- Sinds 1996 een goede naam opgebouwd in de regio. Huurpand met een gunstige huurprijs. Oppervlakte ± 50 m² en 20 m² magazijn ruimte. Er zijn 6 werkplekken, 2 wasplekken, climason en droogkappen. Goede omzet/winst verhouding. Er is ook nog ruimte voor eventueel een nagelstudio of schoonheidsspecialiste. Kapsalon is instapklaar. Eenmanszaak uitbating. -- Vraagprijs : 75.000 € Goodwill, inventaris, voorraad -- Ref. BAMobile #411743

€ 75.000 Eergisteren Drachten, FR
Handelsonderneming te koop met uniek baby artikel

Handelsonderneming te koop met uniek baby artikel

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Handelsonderneming te koop met uniek baby artikel "Transparant opschaalbaar commercieel model zowel online als offline" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14HQ099A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Eigentijdse viswinkel te koop aangeboden in Noord

Eigentijdse viswinkel te koop aangeboden in Noord

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Eigentijdse viswinkel te koop aangeboden in Noord Holland "Rendabel en over te nemen voor de waarde van de inventaris" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14HO091A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf...

Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf te koop "Productie-montage voortzetten van verantwoord en betaalbare kwaliteit " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14HM083A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed "Gunstig gelegen bij een Albert Heijn en diverse verswinkels" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen:BOSN14GY080A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop

Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop (met horeca) "Groeiend concept, 500m2, lage huur en horeca mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GT067A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop

Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop "Hoger segment, toonaangevende klanten, groei in diverse segmenten mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GS062A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Kleinschalig autoschadeherstel bedrijf te koop

Kleinschalig autoschadeherstel bedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleinschalig autoschadeherstel bedrijf te koop aangeboden "Kan groeien naar 5 medewerkers in het huidige pand en deze omgeving" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GS057A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Zeer geavanceerde online drukkerij te koop

Zeer geavanceerde online drukkerij te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer geavanceerde online drukkerij te koop aangeboden "650K omzet, drukken wordt allemaal uitbesteed, schaalbaar concept" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GQ046A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam

Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam "Interessant huurcontract, geschikt voor ijssalon, koffie-concept etc" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GP041A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Dropshipment gadget webshop te koop aangeboden

Dropshipment gadget webshop te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Dropshipment gadget webshop te koop aangeboden "5500 bezoekers per maand,1,3% conversie, veel online optimalisatie mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GP037A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 73
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.451
RSS Feed