Hanse 531

€ 199.000
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 199.000
Sinds:
4 dagen
Gezien:
8 keer
Plaats:
Willemstad (NB), NB
Adverteerder:
White Whale Yachtbrokers BV
Telefoon:
0168-820208
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.69505,4.428506
White Whale Yachtbrokers BV
Hanse 531
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Watersport en Boten > Boten en Jachten > Zeiljachten

Kenmerken:

  • Conditie: Gebruikt
  • Merk: Hanse
  • Model of Type: 531
  • Bouwjaar: 2006
  • Lengte (in mtr): 16.15
  • Breedte (in mtr): 4.91
  • Diepgang (in mtr): 2.43
  • Slaapplaatsen (aant):
  • Hutten (aant):
  • Rompmateriaal: Overige materialen
Omschrijving:
Strak gelijnde Hanse 531 vaarklaar voor de nieuwe eigenaar.

Deze Hanse 531 is wederom een fraai ontwerp van het bekende design bureau Judel & Vrolijk. De strakke lijnen van de buitenkant zijn doorgezet in het interieur waar de sfeer heerst van een modern appartement met scheepse details. Uiteraard moest het niet alleen mooi zijn maar ook praktisch. Hanse heeft aan alle details gedacht waardoor deze Hanse 531 niet alleen voorzien is van een mooi ontwerp maar daarbij ook nog zeer praktisch is en erg fijne zeileigenschappen heeft. Dit schip wordt aangeboden door de eerste eigenaar, is gebruikt als prive schip maar kan ook verkochtworden exclusief BTW.


Aan dek valt meteen op dat er veel de bewegingsruimte is. De kuip is groot, de gangboorden zeer gemakkelijk begaanbaar en het voordek enorm. De spiegel kan op afstand geopend en gesloten worden voor een gemakkelijke opstap aan boord.Vanachter de dubbele stuurstand heeft u goed overzicht op het schip en de omgeving en uiteraard de nodige apparatuur, waaronder een moderne Raymarine kaartplotter welke in 2017 nieuw is gestalleerd. En omdat gemak nu eenmaal de mens dient, is er ook een elektrische vallier te vinden en is er een intrekbare boegschroef aanwezig.


Binnen in het schip wordt u ontvangen door een ruim en modern opgezet interieur. Aan bakboord is het kombuis met alles wat u mag verwachten op een schip van dit formaat zoalseen separate vriezer enveel bergruimte. Aan die zelfde kant, is in het achterschip een gastenhut met dubbel bed en eigen natte cel. Aan stuurboord in het achterschip treft u een identieke gastenhut aan en dus ook met eigen natte cel. Een stukje naar voren in het schip, tegenover het kombuis is dekaartentafel. Hier vindt u ook de schakelpanelen voor alle boord systemen.


Midscheeps is de riante salon. Aan stuurboord is een flinke L-bank en een uitschuifbare tafel. Aan bakboord zijn twee comfortabele fauteuils te vinden. En verder is ook hier natuurlijk ook de nodige bergruimte gecreeerd. Helemaal in de voorpiek is de derde, tevens de eigenaarshut. Deze is voorzien van een Frans bed, een eigen (kap/navigatie) tafel, veel bergruimte en ook hier een eigen natte cel. Helemaal in de voorpiek is overigens nog een separate "crew cabin" met eigen bed en toilet. Deze ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden als extra opslag voor bijvoorbeeld zeilen.


Deze Hanse 531 is altijd professioneel onderhouden en en vaarklaar voor een nieuwe eigenaar. Het is een fraai ontworpen schip dat lekker veel ruimte biedt met het nodige comfort in combinatie met fijne zeileigenschappen. Perfect voor lange reizen maar ook gewoon een lekkere dag op het water is uiteraard geen probleem voor dit schip.Deze Hanse 531 iszeker een aanrader! Meer informatie of een bezichtiging?Uw jachtmakelaar is White Whale Willemstad en te bereiken via info@wwy.nl of +31 168 820 208.Algemeen
Vorm: rondspant
Besturing: dubbel stuurwiel
Waterverplaatsing (in kg): ca. 18.700
Ballast (in kg): ca. 7.600
Doorvaarthoogte: ca. 27 m.
CE code: A
Accommodatie
Materiaal, kleuren: kersen
Hutten: 3 + 1 (crew)
Slaapplaatsen: 6+1+1
TV: ja
Kooktoestel/pitten: 3-pits gas
Motor, electra, water
Vermogen: 100 pk
Aantal motoren: 1
http://boten.nl/ Advertentienummer: 31999146

Meer advertenties van White Whale Yachtbrokers BV

Link: