Bavaria 33 EASY

€ 96.000
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 96.000
Sinds:
1 maand
Gezien:
22 keer
Plaats:
Zwolle, OV
Adverteerder:
Rob Schild
Telefoon:
0621206320
Activiteit:
6 maanden actief op Marktnet
Positie
52.50977,6.124706
Rob Schild
Bavaria 33 EASY
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bijzonder mooie Bavaria 33 EASY te koop. Vol opties en specials. 2016 Te water, Wij zijn de eerste eigenaar.
Relatief weinig gebruikt, goed uitgerust en in nieuw staat met aan aantal bijzondere gadgets. 210 motoruren.

Goed en easy te hanteren zeiljacht met een opvallend ruim en licht interieur, vrijwel geen gebruikssporen. Deze Bavaria 33 easy is ontworpen door de bekende ontwerpers van Bruce Farr wat garant staat voor goede zeileigenschappen.
Deze 33 heeft de ondiepe 1,5 mtr kiel ideaal voor Waddenzee en Friesland. Conventioneel grootzeil met rolfok en UV strook, Gennaker met beslag en lijnen. Alle zeilhandelingen zijn vanuit de kuip te verrichten en het tuigage is ook alleen prima te hanteren. De kuip is ruim, en heeft een open achterkant, waardoor de zeilbeleving een andere dimensie heeft. De kuip biedt ook onder helling een goede zit, mede door het speciale Carbon stuurwiel met een diameter van 110CM. Aan bakboord heeft u de beschikking over een grote bakskist.

Verder is deze 33 uitgerust met RVS bruce anker en speciaal voor dit schip ontworpen vaste Carbon boegspriet welke speciaal geschikt is voor de gennaker die aan boord is. In 2017 is de FF-WEG voorzien van een fraaie donkergrijze striping

Op de mast is een rail gemonteerd met een Carbon fokkeloet van Carbonsailing.nl op voordewindse rakken een perfecte combinatie. Het grootzeil is zeer eenvoudig te strijken met hulp van de lazyjack met lazybag.

De kajuitingang is voorzien van zeer fraaie carbon handgrepen. En uiteraard de schitterende standaard teakhouten toegangsdeuren.

De Bavaria 33 easy heeft een mooi afgewerkt licht en open interieur, twee hutten met lange bedden, voorin voorzien van een lattenbodem. Een hele ruime natte cel met een fijne douche en stahoogte. Bij deze Bavaria 33 wordt de leefruimte vergroot door de mooie en praktische kuiptent. Het gebruikte doek is net als de striping grijs wat een mooie en luxe uitstraling geeft.

Zeer fraai Carbon stuurwiel. 110CM in doorsnede voor beter manoeuvreren . Vernieuwd motor bedieningspaneel, op maat gemaakt voor deze Bavaria. Een zeer fraaie combinatie, uniek in Nederland.
Fusion muziek installatie met binnen en buitenboxen. Bluetooth voor streaming van uw favoriete muziek. Nieuwe smart tv aan verstelbare beugel.
De kombuis, het ruime en praktisch ingerichte interieur biedt alle comfort voor langer verblijf aan boord, de Webasto kachel houdt het ook in voor- en naseizoen behaaglijk aan boord. De warmwatervoorziening met 33 liter boiler maakt het verblijf nog aangenamer.

Vanwege gezondheids- problemen moeten wij helaas ons fijne zeiljacht verkopen.
De FF-WEG ligt momenteel tot eind maart in de oude haven van Kampen.
Bij verkoop gaat gaat de FF-WEG uit het water voor een onderwaterschip inspectie en een nieuwe anti fouling coating. De romp word gepoetst en een kleine gecoat beschadiging (kleine kras op de plek waar de thuishaven naam staat)wordt verwijderd. Indien gewenst kunt u ook nog een jaar gebruik maken van de ligplaats in Lelystad. Gereed om los te gooien en de zeilen te hijsen.

- Driekleuren toplicht en trilens radar reflector boven in de mast.
- Rail met carbon boom op de mast
- Saildrive met tweeblads of klapschroef (gereed voor montage)
- Conventioneel grootzeil met korte latten. Dubbel rif. Lazy bag/jack
- Rolfok op Furlex 200 roller met uv strook
- Gennaker 60mtr2 met Slurf
- Sélden rodkicker met gasdrukveer.
- Carbon spinnaker- / fokkeboom
- 4 lieren
- Gasstel en koelkast frontlader
- Webasto AirTop verwarming 2 uitblaaspunten,
- Webasto raam jaloezie in de kombuis
- Boiler 33 liter
- Natte cel met douche en warm water voorziening
- Natte cel met opbergkast voor natte zeilkleding
- Garmin kaartplotter GPS 721 AIS
- Garmin stuurautomaat onderdeks ingebouwd
- Garmin log, diepte- en windmeter

Andere advertenties in deze rubriek

Link: