GS Cruiser 25

€ 63.500
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 63.500
Sinds:
1 maand
Gezien:
25 keer
Plaats:
Monster, ZH
Adverteerder:
BoLa Maritiem
Telefoon:
0174212633
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
52.02505,4.180322
BoLa Maritiem
GS Cruiser 25
Versturen

Alle velden zijn verplicht

GS Cruiser 25

Zeer luxe en complete Cabinsloep voorzien van een ruime rondzit achter en tevens een ruime rondzit in de kajuit. Zeer compleet leverbaar vanaf 63500,

De Grand Shadow is een zeer stabiele en mooi gelijnde kajuitsloep en is nieuw te leveren in iedere gewenste kleur.Deze kajuitsloep is standaard voorzien van een ruime rondzit achterin, met goede hoge rugleuning, zwemplateau met RVS zwemtrap, een rondzit in de kajuit met een afgesloten toilet ruimte. De Stuurpositie bevindt zich aan bakboordzijde waardoor de schipper uitstekend zicht heeft over het water. In het midden van de Grand Shadow staat een Vetus inboardmotor die zijn werk doet. Standaard een 28pk en een zwaarde motor is optioneel verkrijgbaar. Een kleine opsomming van de verdere standaard voorzieningen zijn: Buiskap met achterzeil, kabelaring, kussenset, mahoniehouten raampartij, drinkwatertank met spoelbak en kraan, enz, enz.

Voor meer informatie over de Grand Shadow, of andere modellen kunt u contact opnemen via www.bolamaritiem.nlExtra gegevens:
Merk: GS
Bouwjaar: 2016
Ligplaats: monster
Lengte: 7,6 meter
Breedte: 2,45 meter
Diepgang: 0,7 meter
Conditie: Gebruikt

Opties:
Rompmateriaal: polyester
Rompvorm: rondspant
Aantal slaapplaatsen: 2
Doorvaarthoogte: 5
Merk motor: vetus
Brandstof: diesel
Aandrijving: vaste schroef
Besturing: stuurwiel
Toilet(ten): 1

Meer advertenties van BoLa Maritiem

Link: