Beaver Picnic Launch 200 pk

€ 75.000
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 75.000
Sinds:
1 maand
Gezien:
25 keer
Plaats:
Houten, UT
Adverteerder:
Remko Ebbeling
Telefoon:
+31306361192
Activiteit:
5 maanden actief op Marktnet
Positie
52.01266,5.185681
Remko Ebbeling
Beaver Picnic Launch 200 pk
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Beaver Picnic Launch 200 pk

BEAVER PICNIC LAUNCH 'Een stijlvol schip' Registratie in 2003 (gebouwd in 1998) Lengte: 9.00 meter Breedte: 2,90 meter
Beaver Picnic Launch

Met een lengte van 9 meter is de Beaver Picnic Launch het topmodel van de Beaver vloot. Zij biedt veel bewegingsvrijheid en mogelijkheid tot overnachten. De Picnic Lauch maakt indruk door haar verschijning, veelzijdigheid, luxe en perfecte inrichting van het interieur.

De Beaver Picnic Launch biedt een modern en klassiek design, dat met Nederlandse vakkennis is gebouwd met als doel om een Nederlands alternatief te bieden voor de Italiaanse Riva en de Zwitserse Boesch. Dit is met verve gelukt, want op het water is de Beaver Picnic Launch meer dan alleen een elegante en klassieke verschijning, maar door de moderne bouw en motoren eveneens een boot met enorm snelle vaareigenschappen. Een gastvrouw die haar functie serieus neemt.

De Beaver Picnic voldoet aan de hoogste verwachtingen voor het varen in luxe en comfort op nagenoeg alle wateren, dus ook op open water en kustwateren. Op alle wateren is het met plezier genieten van de exclusieve levensstijl die u uw gezelschap biedt met de Beaver Picnic.

De kuip van de Beaver Picnic is functioneel, maar vooral sfeervol en gezellig ingericht. Gekozen is voor ergonomische en comfortabele zitplaatsen. Zonder moeite organiseert u in de royale kuip een uitgebreide borrel voor acht personen of geniet u intiem met uw partner van een luxe diner.

EEN WEEKEND NAAR HET WAD OF DE ZEEUWSE DELTA LIGGEN NU BINNEN UW HANDBEREIK.

In het vooronder van de Beaver Picnic beschikt u over een ruime slaapgelegenheid met een dubbel bed en toilet. De sfeervolle afwerking zorgt voor een gezellig samenzijn. Een weekend naar het wad of de Zeeuwse Delta liggen nu binnen uw handbereik.

De Beaver Picnic luistert zeer goed op haar uitgebalanceerde roer waardoor u perfect kunt manoeuvreren. Door de dubbele motorisering kan de Beaver zelfs om zijn as draaien en is een boegschroef een accessoire dat niet aan de Beaver is besteed. Rustig varen door druk vaarwater is voor de Beaver kinderspel, maar ook bij hogere snelheden rond de 60 km/h blijft de Beaver Picnic Launch zeer stabiel. Op uw aanwijzingen wordt door de Beaver altijd attent subtiel gereageerd en is daarmede een betrouwbare metgezel.

De Beaver is op 25 februari 2003 door jachtwerf, ontwerper en bouwer De Rietschans voor de eerste maal geregistreerd en destijds heeft de Beaver haar huidige registratienummer 82-90-YH gekregen.

De Beaver is grotendeels uit hout opgetrokken, maar is voorzien van een onderhoudsvrije en zeer stevige polyester romp. Deze romp kent een V-bodem en is daardoor koersvast tijdens rustig varen en door het snijdend vermogen ook zeer geschikt voor het varen op hoge snelheid en/of op ruig water.

Zoals geschreven is de Beaver Picnic Launch een zeer bijzondere, luxe en eigentijdse boot, maar de aanwezigheid van maar liefst 2 Yanmar turbo dieselmotoren van het type 4 JH 2 UTE met elk ruim 100 pk, maakt deze boot meer dan compleet! Gashendel voorruit, betekent ook echt 'voorruit' Het verbruik daarentegen is minimaal en tanken zal nooit een vaste gewoonte worden. De krachtige dieselmotoren hebben elk 950 vaaruren en zijn jaarlijks onderhouden ofwel zien er niet alleen uit als nieuw, maar zijn ook als nieuw.

Deze unieke Beaver wordt iedere winterperiode gestald en gelakt en geolied waar nodig. De Beaver verkeerd daarom bij aanvang van iedere zomer weer in volledige nieuwstaat!

Ligplaats is Loosdrecht, Nederland.

INRUIL VAN EEN RECENTE RIB IS MOGELIJK.

INTERNATIONAL SHIPPING (USA/CANADA) IS POSSIBLE!

I provide your global boat transport in association with my personal partner 'Ademar Netherlands Overseas Yacht Transport'.

SPECIFICATIES:

Registratie in 2003 (gebouwd in 1998)
Lengte: 9.00 meter
Breedte: 2,90 meter

Andere advertenties in deze rubriek

Link: