Directievaartuig 1295

€ 38.500
Provincie Friesland
Prijs:
€ 38.500
Sinds:
2 maanden
Gezien:
8 keer
Plaats:
Gorredijk, FR
Adverteerder:
Overwijk Jachtbemiddeling
Telefoon:
0858773864
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
53.00376,6.064864
Overwijk Jachtbemiddeling
Directievaartuig 1295
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Directievaartuig 1295

Dit prachtige schip viert dit jaar zijn 100-jarige bestaan.Hij is er helemaal klaar voor! Veel authentieke details, strak in de lak en in keurig nette en uitzonderlijk goed onderhouden staat. Hoewel het schip niet breed is (maar daardoor geweldig vaart) is er veel ruimte. Een stuurhut met een klein zitje, een achterroef met fraaie keuken en U-zit, een voorroef met 2 vaste bedden en helemaal voorin het badkamertje. Vermeldenswaardig is verder het grote bovendek en de Kromhout-Gardner die zeker zijn mannetje staat.

Onze opmerkingen

  • Het directievaartuig is in bijzonder mooie en goed onderhouden staat. Hij is in 2017 geheel geschilderd in een tweecomponenten verfsysteem. In het recente verleden is de gehele romp gestraald. Ook het grootste deel van het interieur is de afgelopen 20 jaar vernieuwd.
  • Voor zover wij kunnen beoordelen zijn er geen gebreken anders dan de genoemde. Een aankoopkeuring is echter altijd toegestaan.
  • Serieuze belangstellenden kunnen het schip alleen op afspraak in Nieuwebrug bezichtigen.

Kijk ook op onze Facebookpagina voor nog meer (gedetailleerde) foto's en extra informatie. Kopieer de volgende link in uw>

Belangrijk: diverse foto's zijn met een groothoeklens genomen. Dit heeft als gevolg dat het beeld kan vertekenen.

GMT

Meer advertenties van Overwijk Jachtbemiddeling

Link: