Spanje 2 Euro 2018 Santiago de Compostella Gekleurd

€ 14,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 14,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Spanje 2 Euro 2018 Santiago de Compostella Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Spanje 2 Euro 2018 Santiago de Compostella Gekleurd

Omschrijving:

Deze bijzondere gekleurde 2 Euromunt van Spanje 2018 heeft als thema Santiago de Compostella. Spanje is in het jaar 2010 gestart met een serie Euromunten waar een gebouw van een bepaalde regio centraal staat. Het betreffende gebouw staat op de Spaanse Unesco Werelderfgoedlijst. In het jaar 2018 staat de autonome regio Galicië centraal. Santiago de Compostella is de hoofdstad van Galicië. Santiago de Compostella is één van de bekendste pelgrimsoorden ter wereld. Wie kent niet de wandelroute naar Santiago de Compostella! Jacobus was één van de 12 apostelen van Jezus. Aangenomen wordt dat Jacobus een volle neef van Jezus was. Jacobus stierf in het jaar 43 als martelaar van zijn geloof en is begraven in de Kathedraal van Santiago de Compostella. Op de voorkant van de munt ziet men Jacobus staande voor de grijze deuren van de Kathedraal van Santiago de Compostella. Zijn kleding is conform de oorspronkelijke kledingkleuren in gekleurd. Aan de linkerkant ziet men verticaal de landsnaam ESPAÑA (Spanje) rood gekleurd met daaronder het geel gekleurde jaartal 2018. De landsnaam en het jaartal vormen samen weer de nationale kleuren van Spanje zijnde Rood en Geel. De munt is verpakt in een plastic muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): ES18-2EUR11

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986938

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: