Spanje 2 Euro 2017 Santa Maria del Narango Verzilverd

€ 7,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 7,75
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Spanje 2 Euro 2017 Santa Maria del Narango Verzilverd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Spanje 2 Euro 2017 Santa Maria del Narango Verzilverd

Omschrijving:

Vanaf het jaar 2010 geeft Spanje jaarlijks een bijzondere 2 Euro munt van een bepaalde regio waarin een historisch bouwwerk centraal staat. Het thema van de munt van het jaar 2017 is Asturië met hierbij de bijbehorende Kerk Santa Maria del Naranco. Het Prinsdom Asturië is één van de 17 autonome provincies van Spanje en ligt in het noorden van Spanje. De kerk Santa Maria del Naranco is een Asturische Preromaanse kerk en bijna 1200 jaar oud! De kerk kenmerkt zich een stilistische preromaanse architectuur gedeeltelijk vermengd met nieuwere architectuur. In de loop der eeuwen heeft de kerk veel meegemaakt. Sinds 1985 staat de kerk op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Op de munt ziet men een afbeelding van de Santa Maria del Naranco. De kerk is gebouwd aan de voet van de berg de Naranco. Aan de bovenkant van de munt ziet men de landsnaam Espana (Spanje) alsmede het jaartal 2017. De munt is geheel verzilverd uitgevoerd!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): ES17-2EURO5

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986705

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: