Slovenië 2 Euro 2018 Wereldbijendag

€ 3,45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 3,45
Sinds:
4 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Slovenië 2 Euro 2018 Wereldbijendag
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Slovenië 2 Euro 2018 Wereldbijendag

Omschrijving:

Wereldwijd wordt men er zich steeds meer van bewust hoe belangrijk insecten zoals bijen zijn. De maand mei is een prachtige voorjaarsmaand, alles bloeit en met name de bijen zijn heel druk in de weer. Bijenteelt is in Slovenië een eeuwen oude traditie. Tot op de dag van vandaag zijn er meer dan 10.000 imkers! De Krainer Bij is een bekende bij die met name in Slovenië voorkomt. Omdat bijen heel belangrijk zijn op het leven op aarde heeft Slovenië zich extra ingezet voor de bijen en is door de Verenigde Naties de datum 20 mei uitgeroepen als Wereldbijendag. Maar liefst 115 landen keurden dit op 20 december 2017 goed en de datum 20 mei zal vanaf het jaar 2018 de Wereldbijendag zijn. Om dit te vieren heeft Slovenië een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de voorkant van de munt ziet men een honingraat in de vorm van een wereldbol waarop het Oostelijk Halfrond te zien is. Aan de linker bovenkant van de munt ziet men de Sloveense tekst SVETONI DAN CEBEL (Wereldbijendag). Aan de rechteronderkant van de munt ziet men de landsnaam SLOVENIJA (Slovenië) met daarnaast het jaartal 2018. In de buitenste ring van de munt ziet men de 12 sterren van Europa.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SI18-2EURO2

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987000

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: