San Marino BU 2018 + 5 Euro

€ 59,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 59,50
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
San Marino BU 2018 + 5 Euro
Versturen

Alle velden zijn verplicht

San Marino BU 2018 + 5 Euro

Omschrijving:

Dit is de BU set San Marino 2018. Het thema van de BU set San Marino 2018 is de World Wildlife Day (Wereld Natuurdag). Deze Wereld Natuurdag is jaarlijks op 3 maart. De Wereld Natuurdag is een Initiatief van de Verenigde Naties om jaarlijks stil te staan bij de sterk onder de druk staande natuur. Het thema van het jaar 2018 is de Katachtigen. Verschillende katachtigen worden op diverse plekken in de wereld met uitsterven bedreigd. In deze set is de complete serie Euromunten van San Marino 2018 verpakt. De munten van San Marino zijn vanaf het jaar 2017 geheel nieuw uitgevoerd. Als extra munt is in deze set een zilveren 5 Euromunt verpakt. Op de voorkant van deze door de Canadees Andrew Lewis ontworpen munt ziet men een Katachtige met verschillende strepen. Dit om de verschillende katachtigen te symboliseren welke overal ter wereld leven. Aan de bovenkant van de 5 Euromunt ziet men de tekst Giornate Mondiale Della Natura (Wereld Natuurdag), met daaronder het jaartal 2018. Aan de onderkant van de munt ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro. Op de achterkant van de 5 Euromunt ziet men drie veren, deze symboliseren de Republiek San Marino. Om deze veren heen ziet men de landsnaam Repubblica di San Marino (Republiek San Marino).

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SM18-BU0002

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987001

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: