San Marino 5 Euro 2017 Wereld Waterdag

€ 14,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 14,95
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
San Marino 5 Euro 2017 Wereld Waterdag
Versturen

Alle velden zijn verplicht

San Marino 5 Euro 2017 Wereld Waterdag

Omschrijving:

Dit is de bijzondere zilveren 5 Euromunt van San Marino 2017. Het thema van deze munt is de Wereld Waterdag. Op de voorkant van de munt ziet men een hart met verschillende vormen van water. Dit hart symboliseert dat de mens voorzichtig en respectvol met water om moet gaan. Aan de bovenkant van de munt ziet men de tekst Giornata Mondiale Dell'Aqua (Wereld Waterdag). Tussen deze tekst en het hart ziet men het jaartal 2017. Aan de onderkant van de munt ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro met links en rechts hiervan een aantal waterdruppels. Op de achterkant van de munt ziet men het wapen van San Marino met daaronder de berg van San Marino watervormig uitgebeeld. Aan de bovenkant van de munt ziet men de landsnaam Repubblica di San Marino (Republiek San Marino).

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SM17-5WATER

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986714

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: