San Marino 2 Euro 2015 25 Jaar Duitse Hereniging Gekleurd

€ 34,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 34,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
San Marino 2 Euro 2015 25 Jaar Duitse Hereniging Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

San Marino 2 Euro 2015 25 Jaar Duitse Hereniging Gekleurd

Omschrijving:

Op 3 oktober 2015 is het officieel 25 jaar geleden dat Duitsland herenigd werd. Na de tweede Wereldoorlog werd Duitsland opgedeeld in twee gebieden, West Duitsland en Oost Duitsland (Duitse Democratische Republiek). In het jaar 1989 viel de muur en na een scheiding van 28 jaar werden de twee Duitslanden op 3 oktober 1990 officieel herenigd. Om dit te herdenken heeft San Marino deze bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de munt ziet men het bekendste symbool van Duitsland de Brandenburger Tor. De Brandenburger Tor is gespiegeld afgebeeld, dit stelt symbolisch twee handen voor die in elkaar schuiven, zo gezegd een Oost Duitse hand en een West Duitse hand. Op de munt ziet men aan de bovenkant de tekst "25 Anniversario della Riunifacazione" aan de rechterkant gevolgd door "Della Germania 1990 - 2015". Onderaan de munt staat de landsnaam San Marino gevolgd door het jaartal 2015 in Romeinse cijfers (MMXV). De munt is verpakt in de bekende luxe verpakking. De kwaliteit van de munt is BU (Briljant Uncirculated) en de oplage is 100.000 exemplaren. Deze gekleurde munt is perfect ingekleurd, de kleuren van San Marino zijnde lichtblauw en wit komen heel subtiel naar voren in deze gekleurde munt. Dit is ook speels afgewisseld in de tekst, deels licht blauw en deels wit, ook weer gespiegeld. De kleuren van de Brandenburger Tor komen zo origineel mogelijk naar voren net als de groene beelden op de bovenkant van de Brandenburger Tor.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SM15-2EURO5

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986688

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: