Portugal 5 Euro 2018 Barok en Rococo

€ 8,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 5 Euro 2018 Barok en Rococo
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 5 Euro 2018 Barok en Rococo

Omschrijving:

Deze bijzondere 5 Euromunt 2018 van Portugal behoort tot de serie Euromunten welke als thema hebben de Eeuwen van Europa. De munten met dit thema worden door verschillende Eurolanden uitgegeven. Het thema van de munt van het jaar 2018 is de Barok en Rococo. Deze kunststijl had haar hoogtepunt in de zeventiende en achttiende eeuw en werd gekenmerkt door pracht en uitbundigheid. Op de voorkant van de munt valt de Cherubijn op. Dit is een combinatie van een mensenhoofd met een dier, in dit geval een Adelaar. Deze religieuze figuur is in harmonie met kenmerken van de Barokstijl zoals Ornamenten. Verder ziet men een schaal met edelstenen, het symbool van materiële rijkdom. Verder ziet men op de voorkant van de munt de waarde aanduiding van 5 Euro en de tekst O Barroco. Op de achterkant van de munt van de munt ziet men centraal in het midden het ornament wat ook op de voorkant van de munt te zien is. Daaromheen ziet men een grote ster die deze serie munten kenmerkt. Aan de onderkant van de munt ziet men de Europaster. Verder ziet men aan de linkerkant van de munt het jaartal 2018 met daarnaast de landsnaam Portugal. Aan de rechterkant van de munt staat het wapen van Portugal schuin afgebeeld.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT18-5BAROC

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987012

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: