Portugal 2 Euro 2016 Olympische Spelen Gekleurd

€ 8,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,75
Sinds:
5 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 2 Euro 2016 Olympische Spelen Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 2 Euro 2016 Olympische Spelen Gekleurd

Omschrijving:

De Portugese 2 Euro 2016 heeft als thema de Olympische Spelen. De munt is in samenwerking met het Portugese Olympisch Comité ontwikkeld door Joana Vaconcelos. Op de munt ziet men een afbeelding van een kunstwerk van Joana Vasconcelos genaamd het onafhankelijke hart. Portugal wil hiermee aangeven het hart wat men toedraagt aan de Portugese atleten die meedoen aan de Olympische Spelen te Rio de Janeiro. Het onafhankelijke hart komt als afbeelding al duizenden jaren geleden voor en is via Afrika naar Europa (Portugal) gegaan waar het hart al in sieraden verwerkt werd. Joana Vasconcelos heeft hier prachtige metersgrote kunststof kunstwerken van gemaakt, soms met bestek erin verwerkt! Het hart is op deze gekleurde munt perfect in het rood ingekleurd. Verder ziet men het gekleurde Portugese logo van de Olympische Spelen. Aan de linkerzijde van de munt ziet men de naam Joana Vasconcelos zwart ingekleurd en aan de rechterzijde van de munt ziet men de tekst Equipa Olimpica de Portugal 2016 in de kleuren van de Portugese vlag.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT16-2EURO6

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986627

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: