Portugal 1 Euro 2017 Studenten Coincard

€ 6,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 1 Euro 2017 Studenten Coincard
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 1 Euro 2017 Studenten Coincard

Omschrijving:

Portugal geeft elk jaar een Studenten Coincard uit. Het is de bedoeling dat indien een student in Portugal afgestudeerd is dat hij of zij een dergelijke Coincard als Cadeau krijgt. Deze Studenten Coincard heeft de vorm van een Boekenlegger en in deze Coincard is de Portugese 1 Euromunt van het jaar 2017 verpakt. Op de achterkant van de Coincard kunnen de persoonlijke gegevens van de student ingevuld worden. Aan de onderkant van de Coincard ziet een gleuf waar linten doorheen gedaan kunnen worden. De kleur van de lint geeft aan in welke studierichting de student afgestudeerd is.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT17-STUGRA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986637

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: