Portugal 1 Euro 2016 Studenten Coincard

€ 6,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 1 Euro 2016 Studenten Coincard
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 1 Euro 2016 Studenten Coincard

Omschrijving:

Portugal heeft een bijzonder artikel uitgegeven in de vorm van een Studenten Coincard. Als een Student in Portugal afgestudeerd is wordt een dergelijk exemplaar aan hem of haar kado gegeven. De Coincard is in de vorm van een boekenlegger en in deze Coincard is de 1 Euromunt van Portugal 2016 verpakt. Op de achterkant van de Coincard kunnen de persoonlijke gegevens van de student ingevuld worden. Verder zit er aan de onderkant van de Coincard een gleuf waar de linten doorheen gedaan kunnen worden. De kleur van de linten geven aan in welke studierichting de student afgestudeerd is.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT16-STUGRA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986631

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: