Oostenrijk 5 Euro 2017 Paaslammetje Zilver

€ 22,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 22,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 5 Euro 2017 Paaslammetje Zilver
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 5 Euro 2017 Paaslammetje Zilver

Omschrijving:

Een Lammetje, een lief, kwetsaam en volgzaam dier wat wordt geassocieerd met het leven. Wit van kleur, de kleur van de vrede. Een lammetje wat tevens nauw verbonden is met Pasen, het ontwaken van de lente, de vruchtbaarheid van de natuur. Oostenrijk heeft hiertoe een prachtige zilveren vijf Euromunt uitgegeven met als thema het Paaslammetje. Op de voorkant van de munt ziet men een lammetje liggend in een bloemenweide. Verder ziet men op de munt een hoeksteen uit de Sint Agidi Kerk in Murau - Stiermarken. Op deze hoeksteen ziet men een lammetje met een kruis. Verder ziet men het jaartal 2017. De achterkant van de 5 Euromunten van Oostenrijk is altijd gelijk. De munt is negen hoekig, Oostenrijk heeft negen Länder (provincies). Elke hoek geeft een provincie aan met het bijbehorende wapen. In de buitenste ring van de munt ziet men de landsnaam Republik Österreich (Republiek Oostenrijk) en de waarde aanduiding van 5 Euro. De munt is verpakt in een prachtige verpakking die perfect het voorjaar uitstraalt met frisse fleurige kleuren en uiteraard een prachtige afbeelding van een lammetje.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT17-€5OLAG

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986439

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: