Oostenrijk 5 Euro 2017 Donauwalzer Koper

€ 6,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 5 Euro 2017 Donauwalzer Koper
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 5 Euro 2017 Donauwalzer Koper

Omschrijving:

Op 15 februari 1867 werd voor het eerst de wereldberoemde Donauwalzer uitgevoerd. Zelfs na 150 jaar is deze wals in de hele wereld bekend. Niemand minder dan Johann Strauss schreef het stuk An der schönen blauen Donau. In deze beroemde wals herkent men direct Oostenrijk en is deze tijdloze muziek wereldwijd bekend. Omdat het in het jaar 2017 precies 150 jaar geleden is dat deze beroemde wals opgevoerd werd heeft Oostenrijk een prachtige bijzondere munt van 5 Euro uitgegeven. Op deze munt ziet men Johann Strauss conform zijn beeld in het Stadspark van Wenen. Verder ziet men een paar een wals dansen. Aan de onderkant van de munt ziet men een Notenbalk die golvend wordt weergegeven. Aan de bovenkant van deze koperen munt ziet men de tekst 150 Jahre Donauwalzer. Verder ziet men het jaartal 2017. De achterkant van alle Oostenrijkse 5 Euromunten is gelijk. De munt is niet rond maar negen hoekig omdat Oostenrijk negen Länder = provincies heeft. Men ziet ook de wapens van deze provincies op de achterkant van de munt. Centraal in het midden van de munt staat de waardeaanduiding van 5 Euro.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT17-€5DWCU

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986428

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: