Oostenrijk 5 Euro 2016 Nieuwjaarsconcert

€ 6,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
4 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 5 Euro 2016 Nieuwjaarsconcert
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 5 Euro 2016 Nieuwjaarsconcert

Omschrijving:

Oostenrijk geeft traditioneel direct aan het begin van het jaar een nieuwe munt uit. Deze vijf Euromunt heeft als thema het Nieuwjaarsconcert. Het Nieuwjaarsconcert wordt traditioneel elk jaar op Nieuwjaarsdag rond de middag gespeeld door de Wiener Philharmoniker. Uiteraard worden er stukken van Strauss gespeeld en wordt er als toegift de Schöne Blaue Donau" gespeeld waarbij het publiek bij uitzondering mee klapt! De dirigent stopt dan met spelen en wenst dan iedereen die aanwezig is een gelukkig Nieuwjaar. De Oostenrijkse vijf Euromunten zijn niet rond maar negen hoekig! Aan de voorkant van de munt ziet men drie cellisten, daar achter twee Contrabassen en verder een fluitist en een violist. Aan de linkerkant van de munt ziet men het silhouet van de dirigent. Verder ziet men het versierde orgel. In het silhouet van de dirigent staat vertikaal de tekst Neujahrs-Konzert. Aan de rechterkant van de munt in de viool ziet men het jaartal 2016. Oostenrijk heeft in totaal negen "Länder" (Provincies) en dat is de reden dat deze munt negen hoekig is. Op de achterkant van elke vijf Euromunt van Oostenrijk ziet men de wapens van de verschillende Länder. In het midden staat het getal 5. In de rand van de munt staat onderaan het woord Euro met daaromheen de landsnaam Republik Osterreich. Deze prachtige koperen munt is in de kwaliteit UNC en de oplage van deze munt is 200.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT16-€5NJCO

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986421

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: