Oostenrijk 5 Euro 2014 Noordpool

€ 6,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 5 Euro 2014 Noordpool
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 5 Euro 2014 Noordpool

Omschrijving:

Officieel heet deze munt "Abenteuer Arktis" (Avontuur van de Noordpool). De munt beeldt het leven van het Eiland "Wiener Neustadt" uit. Dit eiland is in 1873 ontdekt door een Oostenrijks/Hongaarse expeditie. Het eiland is een onderdeel van de Russische Franz Jozef Archipel. Op de voorkant van de munt ziet men enkele IJsberen en een zeehond. Verder ziet men een boot met IJsbergen op de achtergrond. Aan de onderkant van de munt ziet men de tekst Abenteuer Arkadis. Verder ziet men het jaartal 2014. De achterkant van deze negenhoekige Oostenrijkse munten is altijd gelijk. In het midden de waarde aanduiding van 5 Euro en in elke hoek van de munt ziet men het wapen van elke Oostenrijkse provincie. Deze prachtige 9 hoekige koperen munt heeft een oplage van 200.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT14-€5NPCU

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986381

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: