Oostenrijk 3 Euro 2017 Krokodil

€ 54,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 54,50
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 3 Euro 2017 Krokodil
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 3 Euro 2017 Krokodil

Omschrijving:

Dit is derde munt uit de serie met als thema Dieren van de nacht. Het onderwerp van deze derde munt is de Krokodil. Het unieke van deze munten is dat ze in het donker oplichten! De krokodil is een dier waar menig mens bang voor is. Hij kan dagenlang zonder eten en als er een prooi in de buurt komt dan kan hij razendsnel toeslaan. Dit nadat hij soms urenlang bewegingsloos heeft zitten wachten op de prooi. De krokodil is een slim dier en leeft op het land en in het water. Op de voorkant van de munt ziet men een krokodil met een open bek. De krokodil is ingekleurd en het bijzondere is dat hij in het donker groen oplicht. Op de achtergrond ziet men een mangrove, een tropisch gebied waar veel krokodillen voorkomen. Verder ziet men een tweetal flamingo's. De naam Krokodil en het jaartal 2017 ziet men ook op de voorkant van de munt. De achterkant van deze serie munten is gelijk. In het midden ziet men de 12 dieren van deze serie. Aan de bovenkant van de munt ziet men de landsnaam Republik Oesterreich (Republiek Oostenrijk) en aan de onderkant van de munt ziet men de waarde aanduiding van 3 Euro.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT17-3KROKO

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986475

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: