Oostenrijk 20 Euro 2017 Maria Theresia Gerechtigheid

€ 59,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 59,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 20 Euro 2017 Maria Theresia Gerechtigheid
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 20 Euro 2017 Maria Theresia Gerechtigheid

Omschrijving:

Maria Theresia is de titel van de serie van vier munten die door Oostenrijk worden uitgegeven. Maria Theresia (1717-1780) was een Habsburgse prinses. Ze volgde haar vader Karel VI in 1740 op als eerste vrouwelijk staatshoofd van de Habsburgse Monarchie. Ze was een sterke en dappere vrouw die van wanten wist en ondanks de problemen die ze bij haar aantreden ondervond, geen geld, geen militair of politiek talent is ze één van de meest invloedrijke personen uit die tijd geworden. In het jaar 2017 is het 300 jaar geleden dat Maria Theresia is geboren. Ter herinnering aan haar 300e geboortedag wordt er een serie van vier munten uitgegeven waarbij het thema van de tweede munt van deze serie is Gerechtigheid en Hardheid. Maria had het unieke talent drie rollen te vervullen: Echtgenote, moeder en alleenheerser. De afbeeldingen van deze serie munten is gebaseerd op Medailles uit de tijd van Maria Theresia. Op de voorkant van de munt ziet men een portret van Maria Theresia met haar man Franz I gebaseerd op een werk van Anton Wiedemann. In een cirkel ziet men de landsnaam Republik Oesterreich en de waarde aanduiding van 20 Euro. Aan de onderkant van de munt ziet men in het Latijn Franciscus M en Theresia AVGG>
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT17-20MATH

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986459

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: