Oostenrijk 20 Euro 2016 Weens Operabal

€ 59,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 59,95
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 20 Euro 2016 Weens Operabal
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 20 Euro 2016 Weens Operabal

Omschrijving:

Het Weens Operabal wordt in het jaar 2016 voor de 60e maal uitgevoerd. Oorspronkelijk gebeurde dit al rond het jaar 1815 op diverse manieren en met verschillende onderbrekingen. Echter vanaf het jaar 1956 wordt iederjaar vanuit de Weense Staatsopera het Weens Operabal uitgevoerd. Dit gebeurt traditioneel op de laatste Donderdag voor Aswoensdag. Ter gelegenheid hiervan heeft Oostenrijk een prachtige bijzondere munt van 20 Euro uitgegeven. De Oostenrijkse munten kenmerken zich door hun details en een extra bijzonderheid aan deze munt is dat ze voor de eerste keer met een kleur is ingevuld. Op de voorkant van de munt ziet men een Debutantenpaar. Het boeket wat de Debutanten Dame in haar hand houdt is in de kleur van Frambozen ingekleurd. De Debutanten heer kust haar de hand. Op de achtergrond van de munt ziet men het gebouw van de Weense Staatsopera. Aan de bovenkant van de munt ziet men de Landsnaam Republik Oesterreich met daarnaast de waarde aanduiding van de munt zijnde 20 Euro. Aan de onderkant van de munt ziet men de tekst Wiener Opernball en het jaartal 2016. Op de achterkant van de munt ziet men de binnenkomst van het Comitée van Jonge Mannen en Vrouwen in de balzaal van de Staatsopera. Op de achtergrond ziet men de loge en de Leiboom van de Staatsopera.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT16-WEOPBA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986448

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: