Oostenrijk 20 Euro 2016 Mozart het Genie

€ 59,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 59,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 20 Euro 2016 Mozart het Genie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 20 Euro 2016 Mozart het Genie

Omschrijving:

Dit is de tweede munt van de serie van drie munten met als onderwerp Mozart. Deze tweede munt heeft als thema Mozart het Genie. Mozart ging in het jaar 1781 naar Wenen waar hij zijn beroemdste Opera's schreef. Hij werkte heel hard maar hield er ook een onstuimige levensstijl op na. Dit had als gevolg dat hij regelmatig krap bij kas zat. Toen hij in 1791 vroeg overleed had hij grote schulden. Zijn bekendste werk, de Toverfluit werd enkele maanden na zijn overlijden voor het eerst opgevoerd. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding naar een schilderij van Barbara Krafft was pas in 1819 geschilderd is. Aan de bovenkant van de munt ziet men enkele muzieknoten en de achtergrond is gelijk aan de achtergrond van de eerste munt uit deze serie. Bovenaan de munt ziet men de landsnaam Republik Oesterreich. Verder ziet men de waarde aanduiding van 20 Euro. Aan de onderkant van de munt ziet men een deel van de handtekening van Mozart, Amadé. Op de achterkant van de munt ziet men een scene uit de Opera Don Giovanni waar Donna Elvira tracht Don Giovanni te bewegen tot een betere levenswandel. Aan de linkerkant van de munt ziet men en gedekte tafel. Verder ziet men de tekst Don Giovanni. De munt wordt met een genummerd certificaat in een luxe verpakking geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT16-€20MOGN

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986411

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: