Oostenrijk 20 Euro 2015 Quartair

€ 54,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 54,50
Sinds:
6 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 20 Euro 2015 Quartair
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 20 Euro 2015 Quartair

Omschrijving:

Dit is de vijfde en laatste munt uit de serie van munten met als thema de Oertijd. Het thema van deze munt is Kwartair. Het Kwartair begon ca. 2,6 miljoen jaar geleden en gaat door tot heden. Het is dus de tijd van de jongste geschiedenis van de Aarde. Belangrijke kenmerken van het Kwartair zijn het uitsterven van diverse Diersoorten en plantsoorten. Tegelijk is de ontwikkeling van de mens heel belangrijk in het Kwartair. Temperatuurschommelingen zijn ook kenmerkend voor deze periode. Op de voorkant van de munt ziet men de schedel van een Wolhaarmammoet liggend op de Permafrostbodem. Verder ziet men een afbeelding van een gereconstrueerde Wolhaarmammoet. De slurf van de mammoet heeft men heel creatief afgebeeld rond de waarde aanduiding van 20 Euro. Verder ziet men de tekst Republik Oesterreich op de munt en het jaartal 2015. Op de achterkant van de munt ziet men 2 jagers die met fakkels en speren een Wolhaarmammoet in een afgrond proberen te laten storten. De munt is in de kwaliteit Zilver Proof en wordt gel everd met een certificaat. De munt is verpakt in een luxe verpakking. De oplage van deze munt is 50.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT15-€20QUA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986410

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: