Oostenrijk 20 Euro 2015 Mozart Wonderkind

€ 54,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 54,50
Sinds:
Gisteren
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 20 Euro 2015 Mozart Wonderkind
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 20 Euro 2015 Mozart Wonderkind

Omschrijving:

Dit is de eerste munt van een driedelige serie munten over Mozart. Deze eerste munt heeft als thema "Mozart het Wonderkind". Op de voorkant van de munt ziet men Mozart als 9 jarig jongetje frontaal kijkend. Deze afbeelding is afkomstig van een olieverfschilderij wat nu nog hangt in zijn geboortehuis in Salzburg. Hij draagt de kleding van Groothertog Maximiliaan. Verder ziet men de waarde aanduiding van 20 Euro en de tekst Republik Oesterreich. Op de achterkant van de munt ziet men een belangrijk tafereel uit het werk Bastien en Bastienne uit het jaar 1768. Men ziet dat Bastien een bos bloemen aan de schaapherderin Bastienne geeft. Dit onder het toeziend oog van de tovenaar Colas die de twee geliefden bij elkaar brengt. Onderaande munt ziet men in speciale letters de tekst Bastien und Bastienne. De munt is verpakt in een luxe verpakking en de kwaliteit van de munt is Zilver Proof. De oplage van de munt is 50.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT15-€20MOWK

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986391

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: