Oostenrijk 10 Euro 2016 Oostenrijk Zilver BU

€ 34,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 34,50
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
4 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 10 Euro 2016 Oostenrijk Zilver BU
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 10 Euro 2016 Oostenrijk Zilver BU

Omschrijving:

Deze tiende en laatste munt uit deze serie heeft als thema Oostenrijk in zijn geheel. De vorige negen munten hadden een Oostenrijks Bundesland als thema. Deze tiende munt is ontworpen door de een klas van de Volksschool uit Kapfenberg. Op de munt ziet men in een cirkel een aantal vrolijke bonte kinderfiguren die elkaar de hand geven. In het midden van de munt ziet men een landkaart van Oostenrijk met centraal daarin een hart. De achterzijde van de munt heeft als thema een samenvatting van Oostenrijk als landschap en cultuur. Men ziet een vijftal typische Oostenrijkse motieven, de Grossglockner, Keizer Franz Josef I, een jonge Mozart achter de piano en een Skiester. Verder ziet men de Landsnaam Republik Oesterreich en de waarde aanduiding van 10 Euro samen met het jaartal 2016. De kwaliteit van de munt is in het Duits "Handgehoben" dat wil zeggen dat deze munt met de grootste zorg stuk voor stuk in een hele mooie verpakking verpakt is.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT16-€10AAG

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986412

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: