Oostenrijk 10 Euro 2014 Salzburg

€ 14
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 14
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 10 Euro 2014 Salzburg
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 10 Euro 2014 Salzburg

Omschrijving:

Dit is de Oostenrijkse 10 Euro 2014 "Salzburg". Deze munt hoort tot de serie munten die als thema een Oostenrijkse Provincie hebben. Deze munt heeft als thema de Provincie Salzburg. De hoofdstad van Salzburg heet ook Salzburg. Er werd onder scholieren een wedstrijd gehouden die een tekening moesten maken hoe de munt eruit zou zien. Melisa Begic uit Salzburg heeft de winnende tekening gemaakt voor deze munt. Op de munt ziet men de kenmerken van Salzburg: Klederdracht, het Slot Hohensalzburg en uiteraard de meest beroemde Salzburger: Mozart. Op de achterzijde van de munt ziet men de oude binnenstad van Salzburg langs de Salzach. Het is een prachtige koperen munt geworden!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT14-€10SAL

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986365

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: