Nederland BU 2016 World Money Fair

€ 49,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 49,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Nederland BU 2016 World Money Fair
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nederland BU 2016 World Money Fair

Omschrijving:

Elk jaar wordt de World Money Beurs te Berlijn georganiseerd. Dit is de grootste muntenbeurs van de Wereld. De KNM die daar ook aanwezig is geeft jaarlijks een unieke Muntenset uit de z.g. World Money Fair set. In het jaar 2016 is men gestart met een nieuwe serie. Deze serie die over een periode van vijf jaar wordt uitgegeven heeft als thema "Ich liebe Holland" (ik hou van Holland). De set van het jaar 2016 heeft als onderwerp "die Küste" (De kust). De BU set Nederland 2016 "World Money Fair" bevat de complete serie Nederlandse Euromunten van het jaar 2016 in de kwaliteit BU. Het muntmeerteken is extra voorzien van een sterretje om dat de functie van Muntmeester vacant is. De munten zijn verpakt in een hele mooie set waar hele mooie afbeeldingen van de Nederlandse kust te zien zijn. De oplage van deze set is maar 500 exemplaren en deze set was in een mum van tijd uitverkocht.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): NL16-BU0002

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986542

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: