Nederland 5 Euro 2016 Waddenvijfje Tweezijdig gekleurd

€ 14,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 14,50
Sinds:
Gisteren
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Nederland 5 Euro 2016 Waddenvijfje Tweezijdig gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nederland 5 Euro 2016 Waddenvijfje Tweezijdig gekleurd

Omschrijving:

De vijfde munt uit de serie Nederlandse bijzondere munten met het onderwerp Werelderfgoed heeft als thema de Waddenzee. Inmiddels staat de gehele Waddenzee van Nederland tot en met Denemarken op de Unesco Werelderfgoedlijst. Het kenmerkende van de Waddenzee is dat het bij eb droog valt. De Waddenzee is het grootste aaneengesloten getijden systeem van de wereld en bestrijkt drie landen: Nederland, Duitsland en Denemarken. De Waddenzee is een prachtig leefgebied voor miljoenen dieren. Op de munt komen de kenmerkende aspecten van de Waddenzee naar voren. Aan de onderkant van de munt ziet men de reeks bewoonde Waddeneilanden van Denemarken, Duitsland en Nederland. De eilanden van deze landen zijn ingekleurd conform de kleuren van de Nationale vlag van de landen Denemarken, Duitsland en Nederland. Verder ziet men een gekleurde aalscholver , een goudkleurige zeester en een gekleurde meeuw. Bovenaan de munt staat de gekleurde tekst De Waddenzee, deze is in een schriftsoort conform oude zeekaarten. De waarde aanduiding van 5 Euro ziet men links onderaan met daarnaast het Nederlands muntmeesterteken met ster. Deze ster geeft aan dat de functie van Muntmeester vacant is. Op de achterkant van de munt ziet men Koning Willem Alexander twee maal afgebeeld. Een maal normaal gekleurd en eenmaal klein in het Oranje gekleurd met de tekst Willem Alexander Koning der Nederlanden. Verder ziet men het Koninklijk Wapen wat uiteraard ook zo origineel mogelijk ingekleurd is.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): NL16-€5WADK

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986537

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: