Litouwen 2 Euro 2017 Vilnius Gekleurd

€ 8,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,75
Sinds:
3 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Litouwen 2 Euro 2017 Vilnius Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Litouwen 2 Euro 2017 Vilnius Gekleurd

Omschrijving:

Vilnius is het thema van de bijzondere 2 Euromunt van Litouwen 2017. Litouwen heeft deze munt uitgegeven om de rest van Europa haar unieke identiteit te laten zien. Het is de derde munt van deze serie. De eerste (2015) was de Litouwse taal en de tweede (2016) was de Litouwse cultuur. Op de voorkant van de munt die als thema Vilnius heeft ziet men een panorama van beroemde kerken van Vilnius. Men ziet de klokkentoren van de Sint Jans kerk. Deze is perfect beige û wit ingekleurd. Verder ziet men de donkerrode toren van de Francis kerk en de Bernard Kerk. Op de achtergrond ziet men een aantal orthodoxe kerken met de typisch groene koepels. Vilnius, de hoofdstad van Litouwen is een moderne, dynamische , groeiende en bloeiende stad. Door de presentatie van de kerken en de stad Vilnius op deze bijzondere gekleurde 2 Euromunt maakt men een link naar het verleden.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LT17-2EURO6

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987059

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: