Letland 5 Euro 2016 de Aarde

€ 295
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 295
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 5 Euro 2016 de Aarde
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 5 Euro 2016 de Aarde

Omschrijving:

Deze bijzondere 5 Euro munt van Letland 2016 heeft als thema de Planeet Aarde. Het bijzondere is dat deze munt grotendeels vervaardigd is van het doorzichtige materiaal Perlucor. De buitenste ring van de munt is van zilver en in het midden van de munt ziet men een kleine aardbol. De symbolische aarde in het midden van de munt wijst op zijn plaats in het stelsel van menselijke waarden en existentiële integriteit. Het gebruikte materiaal is perculor een uiterst innovatief keramisch materiaal met buitengewone mechanische, chemische en thermische weerstand en uitstekende optische eigenschappen. Op de voorkant van de munt ziet men in de zilveren ring de waarde aanduiding van 5 Euro en de landsnaam Latvija (Letland). In het midden ziet men de aarde met Europa, Azië en Afrika. Op de achterkant van de munt ziet men in de zilveren ring het woord Zeme (aarde) en het jaartal 2016. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV16-€5THEA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987163

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: