Letland 5 Euro 2015 de vijf Poesjes.

€ 195
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 195
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 5 Euro 2015 de vijf Poesjes.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 5 Euro 2015 de vijf Poesjes.

Omschrijving:

Dit is de eerste munt van de nieuwe serie vijf Euromunten van Letland welke een Sprookje als thema hebben. Het sprookje van deze eerste munt is de vijf poesjes. Dit sprookje is nog steeds een favoriet sprookje wat verteld wordt aan de kinderen voordat ze gaan slapen. Het sprookje van de vijf poesjes gaat over dat deze poesjes hout gaan hakken in het bos. Met dit hout kunnen ze een vuurtje maken om pap te koken. Ze eten zoveel van die lekkere pap dat ze amper nog konden lopen en lekker naar bed gingen om te slapen. Nadat dit sprookje verteld is kunnen de kindjes lekker gaan slapen! Op de voorkant van de munt ziet men een poes met een kom met pap. De kom, de pap en het strikje zijn heel mooi ingekleurd. Bovenaan de munt ziet men de tekst Kaki (Poesjes) en 5 Euro. Links en rechts van de poes die in het midden staat ziet men nog twee maal twee poesjes met een kom in de hand. Op de achterkant van de munt ziet men de poesjes Muris, Nuris, Incis, Mincis en Puncis lekker slapen in bed. De deken is ingekleurd en op het bed staat het jaartal 2015. De sokjes ziet men keurig naast het bed staan. Het randschrift van de munt luidt Latvijas Banka en Latvijas Republika. De munt is verpakt in een luxe groene verpakking en wordt met een certificaat geleverd. De kwaliteit van de munt is Zilver Proof en de oplage van deze munt is 10.000 exemplaren. De munt is geslagen in Litouwen.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV15-€5CATS

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987107

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: