Finland 5 Euro 2016 Skispringen Proof

€ 22,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 22,50
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Finland 5 Euro 2016 Skispringen Proof
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Finland 5 Euro 2016 Skispringen Proof

Omschrijving:

Finland geeft een serie munten uit met als thema "Sport". Dit is de zevende munt uit deze serie en deze munt heeft als thema Skispringen. Skispringen is een populaire sport in Finland en het is tevens een Olympische sport. Op de voorkant van de munt zit men een Skispringer die net van de Skischans is gesprongen. De achterzijde van deze serie munten die als thema Sport hebben is gelijk. Men ziet een Sportstadion gevuld met juichende mensen. Verder ziet men de curves van de atletiekbaan van het stadion. De munt is verpakt in een luxe verpakking en de kwaliteit van de munt is Proof. Een Proofmunt is van de hoogste kwaliteit, ze is met een speciaal stempel geslagen en met de grootste zorg in de luxe verpakking verpakt.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): FI16-€5SKIP

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986779

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: