Finland 2 Euro 2018 Koli Nationaal Park

€ 3,45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 3,45
Sinds:
3 dagen
Gezien:
5 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Finland 2 Euro 2018 Koli Nationaal Park
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Finland 2 Euro 2018 Koli Nationaal Park

Omschrijving:

Deze bijzondere 2 Euromunt van Finland 2018 heeft als thema het Nationale Park Koli. In Finland mocht men stemmen welke negen parken naar hun mening de meest geliefde parken van Finland zijn. Het park wat de meeste stemmen kreeg was het Nationale Park Koli. Dit park ligt in Noord Karelië, dit is in het oosten van Finland nabij Rusland. Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 30 km2. Op de munt ziet men een afbeelding genomen vanaf de top van de Ukko-Koli berg. Deze berg is 347 meter hoog. Op de achtergrond ziet men het Pielinen meer. De foto is in het jaar 2009 genomen door de fotograaf Juha-Pekka Järvenpää. Aan de linkerkant van de munt ziet men de letters FI, de afkorting van de landsnaam Finland. Aan de onderkant van de munt ziet men het jaartal 2018. De kwaliteit van deze munt is UNC (Uncirculated - Ongecirculeerd).

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): FI18-2EURO2

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987004

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: