België 2 Euro 2015 EU Jaar van de Ontwikkeling

€ 11,45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 11,45
Sinds:
4 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
België 2 Euro 2015 EU Jaar van de Ontwikkeling
Versturen

Alle velden zijn verplicht

België 2 Euro 2015 EU Jaar van de Ontwikkeling

Omschrijving:

Het jaar 2015 is door de Europese Commissie uitgeroepen tot het Europees jaar voor Ontwikkeling. De EU is de grootste verstrekker van officiële ontwikkelingshulp ter wereld. Het Europees jaar voor Ontwikkeling 2015 biedt de EU de gelegenheid haar schijnwerpers te richten op de armoedebestrijding in de wereld. Voor ontwikkelingsorganisaties is het een unieke kans om te laten zien dat Europa vastbesloten is armoede wereldwijd uit te bannen en meer Europeanen te inspireren zich hiervoor in te zetten. De Europese Commissie wil de medemensen in Europa laten zien hoe hun belastinggeld wordt benut om mensen overal in de wereld die buiten hun schuld om in armoede leven, te helpen zichzelf, en hun gezin en gemeenschap uit deze armoede te halen. België vindt het Europees jaar voor de Ontwikkeling zo belangrijk dat men besloten heeft een bijzondere 2 Euromunt uit te geven met dit thema. Op de munt ziet men een wereldbol met daaronder een mensenhand die een plantje in de hand heeft. In een cirkel ziet men eerst de munttekens, met daarnaast het jaartal 2015 en dan komt de tekst European year for Development. Onderaan de munt staat de landsnaam BE van België. In de buitenste rand van de munt ziet men de 12 sterren van Europa. Deze oplage van deze schaarse munt is in totaal 250.000 exemplaren, hiervan zijn 235.000 UNC exemplaren geslagen en verpakt in een Coincard en 15.000 exemplaren zijn geslagen in de kwaliteit Proof.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE15-2EURO2

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986556

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: