België 2 Euro 2014 Eerste Wereldoorlog

€ 3,45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 3,45
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
België 2 Euro 2014 Eerste Wereldoorlog
Versturen

Alle velden zijn verplicht

België 2 Euro 2014 Eerste Wereldoorlog

Omschrijving:

In het jaar 2014 was het 100 jaar geleden dat de Eerste Wereld Oorlog uitbrak. Ter herinnering hier aan heeft België deze bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de munt ziet men een Klaproos afgebeeld, hét symbool van de Eerste Wereld Oorlog. De klaproos groeide en bloeide massaal op de slagvelden. Men kon dit eerste niet verklaren, later stelde men vast dat de klaproos met name groeit in omgewoelde aarde. Het zaad van een klaproos kan na tientallen jaren pas ontkiemen! Verder ziet men aan de linkerkant de landsnaam in haar drie officiële talen: België, Belgien en Belgique. Verder ziet men de getallen 2014-18 en daaronder de tekst The great War Centenary. De kwaliteit van de Munt is UNC (Uncirculated).

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE14-2EURO2

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986523

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: