Belgie 10 Euro 2017 Centraal Station Antwerpen

€ 49,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 49,50
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
5 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Belgie 10 Euro 2017 Centraal Station Antwerpen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Belgie 10 Euro 2017 Centraal Station Antwerpen

Omschrijving:

Dit is de tweede munt van de serie Europaster munten die jaarlijks door een aantal Eurolanden worden uitgegeven. In 2017 worden er door zeven Europese landen een dergelijke munt uitgegeven. Het thema van de munten is kunst door de eeuwen heen en in 2016 werd met deze serie gestart. Men gaat van nieuw naar oud en deze tweede munt van de serie betreft het tijdperk ijzer en glas. In België heeft men gekozen om het Centraal Station van Antwerpen op de voorkant van de munt af te beelden. Dit is gebouwd van ijzer en glas en men ziet een stoomtrein uit het Station van Antwerpen vertrekken. Verder ziet men aan de linkerkant van de munt de Engelse tekst The Age of Iron and Glass (Het tijdperk van ijzer en glas) en Antwerp Central Station (Centraal Station Antwerpen). Op de achterkant van de munt ziet men een grote ster die deze serie kenmerkt en men ziet tevens de kleinere Europaster. Verder ziet men de landsnaam België in drie talen zijnde Belgien - Belgique - België. Aan de rechterkant van de munt ziet men de waarde aanduiding van 10 Euro alsmede de munttekens. In het midden ziet men de landkaart van Europa met de verschillende EU landen. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE17-€10STA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986590

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: