Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Verzamelen
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Diensten
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Luchtvaart

Schilderij "Lijndienst op de ruimte"
 • Bieden

Schilderij "Lijndienst op de ruimte" Bieden

Piet Smolders heeft verscheidene lanceringen van de shuttle meegemaakt. Die inspireerden hem tot dit schilderij, geschilderd op canvasboard in olieverf, afmeting 60x70 cm. Zonder lijst. Titel: Lijndienst op de ruimte. Rechtsonder getekend: PS '95

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Space shuttle Challenger houtsnijwerk
 • Bieden

Space shuttle Challenger houtsnijwerk Bieden

Gemaakt van massief hout, gesneden en met de hand, maquette deze prachtige verzamelingen op een Acacia basis is een gedetailleerd en inderdaad een perfecte replica van deze legendarische raket. maquettes Deze verzamelingen zijn handgemaakt, die elk geeft een uniek karakter. Deze replica van de space shuttle Challenger is nu beschikbaar voor aankoop en is de meest saught na van de Amerikaanse spaceshuttles. Beschrijving: Hoogte 38cm. Schaal 1/150. Brand nieuwe staat, zijn er slechts een paar krassen onder de voet die zich tijdens de vervaardiging van het object

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Vreugdesprongetje op de maan
 • Bieden

Vreugdesprongetje op de maan Bieden

Zeer fraaie en goed geconserveerde NASA foto van bijna 45 jaar oud: commandant John Young maakt een sprongetje voor de fotograaf, zijn collega Charlie Duke van Apollo-16 in april 1972. Young kan het doen: hij heeft maar éénzesde van zijn aardse gewicht. Naast Young de Amerikaanse vlag en achter hem de maanlander Orion en de maanauto. Een bijzondere foto van 18x24 cm, NASA nummer AS16-113-18339. Tekst en NASA logo op de achterkant.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
"Kentekenplaat" Spaceport USA
 • Bieden

"Kentekenplaat" Spaceport USA Bieden

Een "kentekenplaat" van lichtmetaal, met schroefsleuven, van Spaceport USA. Afmeting 30x15 cm. Plus een voorlichtende brochure van Kennedy Space Center, kaart van Spaceport USA en informatie over het bezoekerscentrum. Interessant souvenir-pakket van"Cape Kennedy".

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Emblemen voor NASA ruimtepakken
 • Bieden

Emblemen voor NASA ruimtepakken Bieden

De goudgerande Amerikaanse vlag vormt het middelpunt van deze set van vier shuttle emblemen. Per stuk ongeveer 10 cm in doorsnee. Originele geborduurde patches voor NASA ruimtepakken.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Eerste "Amerikaan" in de ruimte
 • Bieden

Eerste "Amerikaan" in de ruimte Bieden

De eerste "Amerikaan" in de ruimte werd op 31 januari 1961 de chimpansee Ham. Hij maakte op een Redstone raket in een Mercury ruimtecapsule een sprong tot ruim 100 kilometer hoogte en kwam behouden terug. Deze zeldzame NASA foto werd gemaakt op 1 october 1973, toen Ham in de National Zoo al tien jaar van zijn pensioen genoot. In mei 1961 (een maand na Gagarin) maakte Alan Shepard dezelfde reis als Ham. Zijn commentaar: "They ran out of monkeys!"

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Goodwill Messages voor maanlanding
 • Bieden

Goodwill Messages voor maanlanding Bieden

" I have great admiration for the skill and perseverance of all those who have contributed to make the first manned flight to the Moon possible. I hope that this achievement will prove of great benefit for the future of mankind. "Aldus Koningin Juliana, een van de 73 staatshoofden en betrokken Amerikaanse burgerszie hun goede wensen meestuurden met Apollo-11 voor de eerste maanlanding. De teksten, die allemaal in dit document van 38 pagina's zijn opgenomen, stonden microscopisch gegraveerd op een schijfje ter grootte van een halve dollar. Bijzonder om al deze boodschappen te lezen, die ook soms kenmerkend zijn voor de tijd waarin ze werden ge ...

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Expeditie 1/STS-97
 • Bieden

Expeditie 1/STS-97 Bieden

Drie haarscherpe foto's van Expeditie 1 ISS/ STS -97. Op 2 december 2000 vloog de space shuttle Endeavour naar het ISS. De eerste bewonersfotografeerden de shuttle terwijl die naderde voor de koppeling. Een tweede foto toont het ISS, gezien vanuit de shuttle en een derde foto geeft een mooi beeld van de ruimtewandeling van astronaut Joseph Tanner die werkte aan het installeren van een nieuw zonnepaneel. Originele NASA foto's met teksten op de achterzijde.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Tweede expeditie naar ISS
 • Bieden

Tweede expeditie naar ISS Bieden

Meer dan vijf maanden (van 8 maart tot 22 augustus 2001)brachten de leden van Expedition 2 door in het ISS: de Amerikaanse astronauten Susan Helms en James Voss en de Russische kosmonaut Joeri Oesatsjov. De ESA foto (13x18 cm) toont hen in het Amerikaanse Destiny laboratorium. Verder bevat deze set een mooie foto van het ISS in 2001 en twee fraaie grote artistieke impressies, waarvan een van het ISS boven Nederland.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Litho van een Spitfire en Hurricane in flight.
 • Bieden

Litho van een Spitfire en Hurricane in flight. Bieden

Mooie litho op zware papierkwaliteit. De artiest B. Weekley heeft hier 2 beroemde jagers geschilderd. Het zijn de Supermarine Spitfire Mk1A en de Hawker Hurricane Mk1 terwijl ze Biggin Hill Airfield overvliegen. De vliegtuigen behoorden respectievelijk tot het 92e en 32e Squadron die op Biggin Hill gestationeerd waren. Het vliegveld en (o. a. ) deze twee Squadrons hebben een cruciale rol gespeeld in de Battle of Britain. De litho is gesigneerd en draagt No: 144/250Staat: In zeer goede staatHerkomst: EngelandAfm. : 67 x 50 cmincl. kader met handtekening. ( kader is 4,5 cm breed )Litho wordt aangetekend verzondenItem kan ook worden opgehaald bi ...

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Drie NASA ruimtevaarders
 • Bieden

Drie NASA ruimtevaarders Bieden

Drie officiële NASA portretten van drie bekende ruimtevaarders uit 1969 en 1971! Het zijn Bob Crippen, vlieger van de eerste space shuttle in 1981, Tom Mattingly, CM pilot van Apollo-16 en Rusty Schweickart van Apollo-9, de eerste test van een lunar module in een baan om de aarde. Alle foto's hebben de bekende blauwe NASA opdruk en embleem op de achterkant. Afmetingen ongeveer 18x24 cm.

Bieden 1 week landelijk, UT
Originele Russisch (СССР / USSR) kijken ACHS- 1M voor de
 • Bieden

Originele Russisch (СССР / USSR) kijken ACHS- 1M voor de Bieden

De wijzerplaat en shooters zijn bedekt svetomassy tijdelijke actie; Hoeveelheid ruby ​​stenen - 26 stuks; De Werken spanning van een keten van een elektrische kachel - 27 ± 2, 7 V (gelijkstroom); Gehalte van edele metalen in Watch van ACH-1M: Gold: 0, 071 gram. Silver: 0, 05 gram. Platinum: 0, 005 gram. Goede vorm. Origineel. Op alle mijn partijen een volledige garantie van originaliteit.

Bieden 1 week landelijk, UT
Gemini: Officieel NASA rapport
 • Bieden

Gemini: Officieel NASA rapport Bieden

Dit bijzondere NASA document (NASA SP-149) werd gepubliceerd in 1967 en bevat nauwkeurige verslagen van de ruimtewandelingen (EVA-Extra Vehicular Activity), die in de jaren 1965 en 1966 werden uitgevoerd in het kader van het Gemini project. Het boek meet 26x20 cm en is 20 mm dik. Het bevat ook alle medische en technische informatie over de ruimtepakken en het tweepersoons ruimteschip Gemini voor zover van belang voor EVA. Uniek historisch document. Toegevoegd is een zwart-wit reproductie van de eerste ruimtewandeling van de Amerikanen, uitgevoerd door Edward White in 1965.

Bieden 1 week landelijk, UT
The Original Seven
 • Bieden

The Original Seven Bieden

De meest iconische foto van de eerste groep Amerikaanse astronauten: The Original Seven. De Mercury-astronauts. Deze foto is gedateerd July 1962 onder nummer S62-8774, maar het origineel is waarschijnlijk iets ouder. In april 1959 werden deze piloten geselecteerd om het eenpersoons Mercury ruimteschip te vliegen. Voorste rij van links naar rechts: Walter M. Schirra Jr. , Donald K. Slayton, John H. Glenn Jr. enM. Scott Carpenter. Achterste rij, van links naar rechts: Alan B. Shepard Jr. , Virgil I. Grissom and L. Gordon Cooper Jr.

Bieden 1 week landelijk, UT
Gemini-11: Press Kit en foto uit 1966
 • Bieden

Gemini-11: Press Kit en foto uit 1966 Bieden

De vlucht van de astronauten Charles Conrad en Richard Gordon speelde zich af tussen 12 en 15 september 1966. De ruimtewandeling van Gordon verliep goed en de aangekoppelde Agena stuwde de combinatie tot een recordhoogte van liefst 1368 kilometer. Deze NASA- Press Kit van 61 pagina"s geeft alle details over deze missie. Een originele ANP telefoto uit die dagen (13x18 cm) is toegevoegd.

Bieden 1 week landelijk, UT
Vliegeroverall +Stuka+Electric shoes
 • Bieden

Vliegeroverall +Stuka+Electric shoes Bieden

Nederlandse vliegeroveral ,van de Koninklijke Luchtmacht,met op de borst Para brevet,model 20001 paar Electric shoes,voorzien van label, US Army Airforce w023 naamstrips US Air Force , Vietnam periode1 prent Stuka in alluminium wissellijstafm:31x31 cmAlles in mooie gebruikte staatWordt per pakketpost verzonden per DPD

Bieden 1 week landelijk, UT
Precisie-landing op de maan
 • Bieden

Precisie-landing op de maan Bieden

Set van drie prachtige originele NASA foto's (plm 18x24) uit november 1969, dus bijna 50 jaar oud. In die maand gingen de astronauten van Apollo-12 naar de plek óp de maan waar drie jaar eerder de onbemande Surveyor was geland. Een van de camera's van de Surveyor namen ze mee terug naar de aarde, voor onderzoek. Ok de landing in de buurt van het bergingsschip USS Hornet was aardig precies, zoals de foto laat zien. Alle foto's zijn op de achterkant voorzien van toelichtende tekst in de bekende paarse kleur van die tijd.

Bieden 1 week landelijk, UT
Apollo astronaut David Scott op de maan
 • Bieden

Apollo astronaut David Scott op de maan Bieden

Na twee ontmoetingen met David Scott (waarvan een voor TROS televisie) schilderde Piet Smolders dit tafereel van Scott aan het werk op de maan tijdens de Apollo-15 missie in juli/augustus 1971. Het schilderij, op canvasboard en in olieverf, is geschilderd in 1995. Het meet 50x70 cm en zit in een eenvoudige houten lijst. Tekst achterop met handtekening van de schilder. Dit kunstwerk kan alleen worden afgehaald bij de aanbieder.

Bieden 1 week landelijk, UT
HobbyMaster 1/72 diecast model F-35-A Lightning II JSF KLU
 • Bieden

HobbyMaster 1/72 diecast model F-35-A Lightning II JSF KLU Bieden

Lockheed F-35-A Lightning II JSF KLURoyal Netherlands Air Force, F-001HobbyMaster. HA4403Schaal : 1/72 diecast model. Model is compleet nieuw en nog nooit uit de gesealde verpakking geweest.

Bieden 1 week landelijk, UT
Historische vliegtuigen, afgebeeld op ingots, 35 exemplaren
 • Bieden

Historische vliegtuigen, afgebeeld op ingots, 35 exemplaren Bieden

Op grootformaat (ca. 35 x 22 cm) kunststof platen, PROOFset van 35 verschillende ingots (baartjes)35 verschillende exemplaren, uitgegeven als "Jane's Medallic Register of the World's Great Aircraft"Gedetailleerd weergegeven afbeeldingen, ook als boven-, zij- en vooraanzicht. Zie de foto's voor een goede indruk. Alles is afgebeeld, zowel voor- als achterzijden. Aangetekende verzending

Bieden 1 week landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 13
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 259
RSS Feed