Sera Toxivec 500ml

€ 17,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 17,95
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Maarheeze, NB
Adverteerder:
MaJa Koi
Telefoon:
06-15396521
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.32182,5.63623
MaJa Koi
Sera Toxivec 500ml
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Sera Toxivec 500ml

Omschrijving:

SERA TOXIVEC- GIFTSTOFFEN VERWIJDERAAR MET DIRECTE WERKING

De hoofdoorzaken van het sterven van vissen in aquariums en vijvers zijn slechte leefomstandigheden, die veelal door slechte waterkwaliteit ontstaan. Voederresten,visuitscheidingen en rottende plantenresten belasten het water met ammonium, nitriet nitraat en fosfaat waarvan ammonium en nitriet extreem giftig zijn voor uw vissen. Uit ammonium ontstaat – afhankelijk van de PH-waarde het giftige ammoniak,dat de kieuwen zeer ernstig beschadigt. Nitriet werkt op vissen direct toxisch en is al in zeer geringe hoeveelheden giftig.

AMMONIUM EN NITRIET VERWIJDERING
Normaal zorgt de bakterieen flora voor een afbraak van ammonium en nitriet en zorgen voor een omzetting in het niet giftige Nitraat.
Maar zoals bij alle biologische systemen moet de bakterieen flora zich voor speciale problemen zoals een plotselinge stijging van de ammonium en nitriet hoeveelheid instellen dit kan meerdere dagen duren vooreer het ammonium en nitriet gehalte weer op het normale niveau gezonken is. Tot heden was een goed altenatief waterverversen ,maar daardoor verzwakt ook weer de bestaande bakterie kultuur. Met SERA TOXIVEC biedt SERA een schadelijke stoffen verwijderaar aan waarmee het gehalte van ammonium en nitriet binnen 60-90 MINUTEN duidelijk omlaag gaat. Iedere normale dosering SERA TOXIVEC doet het ammonium-nitiet gehalte met ca 30-50 % zinken, waarbij maximaal 1,3 mg/l AMMONIUM en 0,75 mg/l NITRIET ( = 0,23 mg/l NO2-N ) per normale dosering .
Bij ernstige probleem gevallen is het aan te bevelen een hogere dosering of de normale dosering na 1-2 uren te herhalen ( lees de gebruiksaanwijzing )

SERA TOXIVEC maakt het mogelijk de vissen sneller in uw aquarium of vijver te kunnen uitzetten en voorkomt bij schadelijke stoffen problemen totdat zich een stabiele bakterie kultuur gevormd heeft. SERA TOXIVEC voorkomt ook een hoge nitraat waarde omdat ammonium en nitriet direct afgebouwd word .SERA TOXIVEC haalt chloor uit het water en reststoffen van medijngebruik zoals malagit groen ,methyleen blauw en kaliumpermanganaat.

Ook zware metalen bv een normale dosering bindt tot 0,4 mg/l KOPER OF ZINK en zelfs 
Tot 12,4 mg/l LOOD OF KWIKZILVER.

 

Sera toxivec mag absoluut niet in zeewater gebruikt worden.MaJa Koi is dé webshop voor al uw koi- en vijverbenodigheden. U vindt hier alles wat u voor uw vijver nodig heeft tegen scherpe prijzen en met snelle verzending.

Voordelen van Maja Koi:
  • Gratis verzending van je bestelling binnen Nederland
  • Deskundig advies, de koffie staat klaar!
  • Deal van de week, met spectaculaire aanbiedingen
  • Persoonlijk contact en advies via : 06-15396521
Levertijd : 1-3 dagen

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 4001942076821
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk: 160
  • SKU (eigen artikel code): 07682

https://www.majakoi.nl/ Advertentienummer: 35392561
Link: