Grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm

€ 29,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 29,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Schijndel, NB
Adverteerder:
Best Fightshop
Telefoon:
0738884844
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
51.61649,5.420722
Best Fightshop
Grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Voor wie zijn deze grijs zwarte puzzelmatten geschikt?

Deze grijs zwarte puzzelmatten zijn 4 Cm dik en worden voornamelijk gebruikt in de vechtsporttraining. De mat is 1 bij 1 meter en is voorzien van een rijstmotief zoals men wellicht van de Judo matten kent. De puzzelmat is lichtgewicht en dus eenvoudig en snel in elkaar te leggen voor b.v de Judo training. De matten worden vaak gebruikt bij sporten waarbij gevallen wordt. Doordat deze matten gemaakt zijn van een zeer stevig schuim zorgen zij ervoor dat de kracht wordt geabsorbeerd door de mat en dat men geen blessures overhoudt aan de val. 

Waar zijn de grijs zwarte puzzelmatten van gemaakt?

De matten zijn gemaakt van een stevig en slijtvast EVA schuim. Dit lichtgewicht materiaal kan goed de krachten absorberen tijdens een val. Toch zijn de matten stevig genoeg zodat men er niet geheel diep in weg zakt als men staat. Het oppervlakte is voorzien van een rijststro motief bekend van de traditionele judomat. Dit zorgt voor voldoende grip op de mat maar voorkomt vervelende scheur of brandplekken op de huid. Deze matten zijn vrij van giftige stoffen en zijn eenvoudig schoon te houden met wat water en zeep. De grijs zwarte matten nemen geen vocht op wat vervelende geurtjes voorkomt. De mat is voorzien van 4 afwerkranden geheel om de mat heen zodat men kan zorgen voor een nette afwerking in de hoeken. De grijs zwarte puzzelmatten zijn eenvoudig op maat te snijden en kan dus passend gemaakt worden aan ieder formaat. 

Voor grijs zwarte puzzelmatten bent u dus bij Best Fightshop aan het juiste adres!

Grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm kopen?

grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm kopen? Bij Best Fightshop bent u aan het juiste adres! Een koopje! Niet tevreden? !, Grijp nu uw kans! grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm? Best Fightshop!

Grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm kopen? | Best Fightshop

grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm kopen? Best Fightshop! GOEDKOOP! |30+ Vechtsporten -De GROOTSTE van Nederland -

Grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm, U zult er geen spijt van krijgen. Wij leveren diversen vechtsportartikelen van leveranciers uit de hele wereld. Wij maken een selectie van de beste en mooiste artikelen en daar hoort grijs zwarte puzzelmatten 4 Cm ook bij. Mocht u vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Antwoord op veel gestelde vragen ziet u op onze site onder Klantenservice. Tevens heeft u ook nog eens 100 dagen retourrecht en bieden we gratis* retour aan! Wij wensen u dan veel plezier met:grijs zwarte puzzelmatten 4 CmBest Fightshop is de grootste online vechtsportwinkel! Meer dan 10.000 vechtsportartikelen!

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8718719005996
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): ESSI.ESPUZZEL4Z
  • Type: Overige typen

Meer advertenties van Best Fightshop

Link: