Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Biljarten

Sportprijzen van plexiglas
  • Bieden
  • Foto's

Sportprijzen van plexiglas € 2,50

Mooie sportprijzen van plexiglas van eigen logo of ontwerp.

€ 2,50 5 dagen Uden, NB
Heemskerk Schuifpomerans nylon per 2 stuks

Heemskerk Schuifpomerans nylon per 2 stuks € 1,95

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Schuifpomeransen nylon verpakt per 2. In de volgende maten verkrijgbaar. 10mm. 10,5mm. 11mm. 11,5mm. 12mm. 13mm. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 1,95 5 dagen Vijfhuizen, NH
Heemskerk Schroefpomerans Brass 10-11-12-13 mm per 2 stuks

Heemskerk Schroefpomerans Brass 10-11-12-13 mm per 2 stuks € 2,95

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Schroefpomerans Brass in de maten 10,11,12 en 13 mm. verkrijgbaar. Verpakt per 2 stuks. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 2,95 5 dagen Vijfhuizen, NH
Heemskerk Schroefpomerans PVC 11 en 12 mm per 2

Heemskerk Schroefpomerans PVC 11 en 12 mm per 2 € 1,50

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Schroefpomeransen PVC schroefdraad. Verkrijgbaar in 11 en 12 mm. Verpakt in zakjes met pomeransen erin. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 1,50 5 dagen Vijfhuizen, NH
Wand Biljartteller 3 personen

Wand Biljartteller 3 personen € 59,95

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Wand biljartteller voor 3 personen Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 59,95 5 dagen Vijfhuizen, NH
Heemskerk Lijmpomerans verpakt per 2 stuks

Heemskerk Lijmpomerans verpakt per 2 stuks € 2

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Lijmpomeransen verpakt per 2 stuks. Verkrijgbaar in de maten 10mm. 10,5mm. 11mm. 11,5mm. 12mm. 13mm. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 2 5 dagen Vijfhuizen, NH
Yago Pool Vingerbiljart Kaartspel

Yago Pool Vingerbiljart Kaartspel € 34,99

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: De elementen van Yago Pool vingerbiljart worden gecombineerd in een slim kaartspel voor de hele familie, die, in aanvulling op het spelen thuis ook ideaal is als reisgenoot. Het kaartspel bestaat uit 90 speelkaarten, 10 Joker-kaarten, 2 speciale dobbelstenen, 5 rode en 5 gele chips en een handleiding in vier talen (Engels, Duits, Frans en Italiaans). Het spel idee is gebaseerd op het zelfde spel systeem als Yago Pool vinger biljart. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige produ ...

€ 34,99 5 dagen Vijfhuizen, NH
Yago Pool Vingerbiljart Compact

Yago Pool Vingerbiljart Compact € 219

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: YagoPool is het vingerbiljart spel. En nu ook verkrijgbaar in fijn compact formaat en handig om mee te nemen op reis. In tegenstelling tot andere Pool spelletjes, zal de ballen niet gespeeld worden met een keu, maar met uw vingers. Dankzij de speciale regels van YagoPool wordt het een zeer spannend, strategisch en uniek pool spel. De drie verschillende spelvarianten EASY ,MEDIUM en PROFESSIONAL maken spelen, zowel voor beginners, gevorderden als Yago pool professionals een genot. Het spel Yago pool zit vol emoties en niet all ...

€ 219 5 dagen Vijfhuizen, NH
Keukoffer 2-vaks

Keukoffer 2-vaks € 19

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Keukoffer 2-vaks zwart Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 19 5 dagen Vijfhuizen, NH
Triangle Pooltafel 57,2 mm Ballen

Triangle Pooltafel 57,2 mm Ballen € 19,99

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kunstof triangle voor poolballen 57,2 mm. Is voor een groot poolbiljart. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 19,99 5 dagen Vijfhuizen, NH
Triangle Pooltafel 48mm ballen

Triangle Pooltafel 48mm ballen € 19,99

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Houten triangle voor poolballen met 48 mm omtrek. Is voor een klein biljart Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 19,99 5 dagen Vijfhuizen, NH
Triangle Snookertafel 48mm ballen

Triangle Snookertafel 48mm ballen € 19,99

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Houten triangle geschikt voor snookerballen maat 48 mm. Is voor een klein biljart. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 19,99 5 dagen Vijfhuizen, NH
Heemskerk Ferrule incl. schroefpomerans PVC

Heemskerk Ferrule incl. schroefpomerans PVC € 2

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Ferrule voor op een keu. Wordt geleverd incl. schroefpomerans PVC. Verkrijgbaar in de maten. 11mm. 12mm. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 2 5 dagen Vijfhuizen, NH
Simonis Biljart telblok voor 60 beurten

Simonis Biljart telblok voor 60 beurten € 5

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Telblok Simonis voor 60 beurten Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 5 5 dagen Vijfhuizen, NH
Cue Doctor Keu Reinigingsdoek Magic cloth

Cue Doctor Keu Reinigingsdoek Magic cloth € 20

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Reinigingsdoek Cue Docter Magic cloth Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 20 5 dagen Vijfhuizen, NH
Tweeten's 10 minuten pomeranslijm

Tweeten's 10 minuten pomeranslijm € 16,50

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Tweeten 10 minuten pomeranslijm. kleine tube Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 16,50 5 dagen Vijfhuizen, NH
Pomerans Plastic Lijmklem

Pomerans Plastic Lijmklem € 2,50

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Plastic lijmklem voor het handig op zijn plaats houden van een pomerans die net gelijmd is. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 2,50 5 dagen Vijfhuizen, NH
Keurek voor 12 keuen

Keurek voor 12 keuen € 22,50

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Simpel maar degelijk keurek. Bevestig het keurek aan uw muur en berg voortaan uw keus op een nette manier op. Rek is gemaakt van Mahonie hout. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 22,50 5 dagen Vijfhuizen, NH
Keurek voor 8 keuen

Keurek voor 8 keuen € 18,50

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Simpel maar degelijk keurek. Bevestig het keurek aan uw muur en berg voortaan uw keus op een nette manier op. Rek is gemaakt van Mahonie hout. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 18,50 5 dagen Vijfhuizen, NH
Pvc Krijthouder incl. biljartkrijtje

Pvc Krijthouder incl. biljartkrijtje € 3,85

Sport en Welzijn Sport Biljarten en Poolen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Krijthouder PVC incl.biljartkrijtje. Adverteerder: Naam: Funty Tel: 0852010082 Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen. Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs. Bekijk al onze shops voor een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

€ 3,85 5 dagen Vijfhuizen, NH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 7
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 136
RSS Feed