Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Diversen

Het mooiste Speelgoed

Het mooiste Speelgoed Gratis

Speelgoed-Wereld.nl het beste speelgoed Speelgoed Wereld heeft een groot assortiment van alleen het beste en goedkoopste speelgoed. Wij vergelijken van de grootste speelgoed aanbieder alle prijzen met elkaar, zo koopt u dus het beste speelgoed tegen de allerlaagste prijzen. Alle speelgoed aanbiedingen van 2013 Ook in 2013 vindt u bij Speelgoed-Wereld.nl alleen het beste speelgoed tegen de allerbeste prijzen. Wanneer u uw kinderen of kleinkinderen eens goed wilt verassen, hebben wij natuurlijk de allerbeste speelgoedtips voor u.

Gratis 3 maanden+ Zwolle, OV
Aardrijkskunde voorbereidend nr. 25128-02

Aardrijkskunde voorbereidend nr. 25128-02 € 7,50

Aardrijkskunde voorbereidend nr. 25128-02 Boekje voor de grote basisdoos met 24 stenen. Met LOCO, deze letters staan voor Leren Oefenen Controleren Ordenen leert uw kind belangrijke basisvaardigheden. In het boekje staan bijna 300 aardrijkskundige opdrachten. Geschikt voor de leeftijd van 8-9 jaar. Let op!, alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.

€ 7,50 3 maanden+ Tilburg, NB
10 reserve dominostenen express baan nr. 24023-02

10 reserve dominostenen express baan nr. 24023-02 € 0,50

10 reserve dominostenen express baan nr. 24023-02 Set van 10 reserve dominostenen voor de express banen. Mist u wat stenen van de express banen of zijn ze stuk dan is deze set stenen uitermate geschikt om het geheel weer kompleet te maken. Geschikt voor de leeftijd vanaf 6 jaar. Let op!, alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.

€ 0,50 3 maanden+ Tilburg, NB
Abc beer megcos

Abc beer megcos € 5

Abc beer megcos Er zitten voor geprogrammeerde melodietjes in de beer. Met behulp van de toetsen kan uw kind deze afspelen en stoppen. Met de andere toetsen kan ook het tempo worden beïnvloed. Kompleet met batterijen. Werkt op 2 AA batterijen. Let op!, alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.

€ 5 3 maanden+ Tilburg, NB
Aardrijkskunde algemeen nr. 25127-02

Aardrijkskunde algemeen nr. 25127-02 € 5

Aardrijkskunde algemeen nr. 25127-02 Boekje voor de grote basisdoos met 24 stenen. Met LOCO, deze letters staan voor Leren Oefenen Controleren Ordenen leert uw kind belangrijke basisvaardigheden. In het boekje staan meer dan 350 aardrijkskundige opdrachten. Geschikt voor de leeftijd van 11-12 jaar. Let op!, alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.

€ 5 3 maanden+ Tilburg, NB
Ballentent

Ballentent € 22,50

Ballentent met ballen

€ 22,50 3 maanden+ Den Haag, ZH
Bburago 1/43 Ferrari Racing Launcher incl. 2 Ferrari's
  • Foto's

Bburago 1/43 Ferrari Racing Launcher incl. 2 Ferrari's € 25

Deze modelauto is nieuw in doos. Bij gelijktijdige verzending van meerdere modellen tot 10 kg, 1 maal €6,75 verzendkosten. Verzending naar België is ook mogelijk 0-2 kg vanaf € 9,-. Afhalen in Putten is mogelijk, maar alleen op afspraak. Voor een perfecte afhandeling van u bestelling bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op de website!

€ 25 3 maanden+ Putten, GE
Nieuwe tweedehands webwinkel
  • Bieden

Nieuwe tweedehands webwinkel

Sinds 7 Oktober 2013 is Kendy online gegaan. Kendy is een tweedehands speelgoed winkel. Bij Kendy kunt u speelgoed kopen , maar ook huren. En vooral het huren van speelgoed maakt Kendy uniek. Wie kent het niet ? U koopt speelgoed voor uw kind , maar weet niet of u kind hier mee gaat spelen . In heel veel gevallen verdwijnt het speelgoed in een hoekje en wordt er niet of nauwelijks mee gespeeld. Dit is natuurlijk zonde van het geld ,aangezien speelgoed toch best al wel prijzig is. Daarom wil Kendy tweedehands speelgoed ook gaan verhuren. Zo kunt u eerst het een periode van een maand gaan uitproberen of uw kind het wat vindt. Ook kunt u zo kijk ...

3 maanden+ Apeldoorn, GE
Lieveheersbeestjes land

Lieveheersbeestjes land € 15,95

Bekijk en bestudeer lieveheersbeeestjes in dit mooie lieveheersbeestjes land. De lieveheersbeestjes zullen zich helemaal thuis voelen in dit mooie huis. Bovenin het huis zit een vergrootglas waarmee alles nog beter te bekijken is. Je kunt zelf lieveheersbeestjes zoeken in de tuin en erin doen, of je kunt lieveheersbeestjes larven bestellen in de webshop van Waterwezens.nl zie daarvoor het produkt "Lieveheersbeestjes kweken" Lieveheersbeestjes larven worden verstuurd van halverwege maart tot eind september. Lieveheersbeestjes uit de tuin kun je een aantal dagen houden in het lieveheersbeestjes land. Drinken kunnen de lieveheersbeestjes door he ...

€ 15,95 3 maanden+ Schagen, NH
ABC letter-magneet van Danone x 24
  • Bieden

ABC letter-magneet van Danone x 24 € 0,40

Heb volgende 24 Petit Gervais (Danone) letter-magneetjes: A/B/D/E/F/G/H/I/J/K/L/M/N/O/P/R/S/T/U/V/W/X/Y en Z. Allen in goede staat, zie voorbeelden op foto's a.u.b. Mogelijk per stuk te kopen, bieden vanaf 0,40 euro 'T STUK (exclusief verzendkost). Voor alle 24 samen vraag ik 7,50 euro (exclusief verzendkost) Versturen als brief (afhankelijk van het aantal) of als brievenbuspost = verzendkost voor de koper of af te halen te 8400 Oostende, na afspraak.

€ 0,40 3 maanden+ Oostende, BE
Mikado spel
  • Bieden

Mikado spel n.o.t.k

Is nog helemaal nieuw. Plastic zit er nog omheen. Verzendkosten voor rekening van koper. Kenmerk adm. 1290932

n.o.t.k 3 maanden+ 's-Gravendeel, ZH
BMW MI G5 BY MATSUSHIRO {40cm}
  • Bieden
  • Foto's

BMW MI G5 BY MATSUSHIRO {40cm} n.o.t.k

bmw mi g 5 matsushiro [1977} stuck 77 cassani racing z.g.st

n.o.t.k 3 maanden+ Haarlem, NH
1-2 K3 spel nr. MEK00001270-02

1-2 K3 spel nr. MEK00001270-02 € 15

1-2 K3 spel nr. MEK00001270-02 Spelen met je favoriete meiden trio! Het K3 Bordspel is een echte aanrader voor kinderen die dol zijn op K3. Probeer zo veel mogelijk K3 trio's te maken door te gooien met je dobbelsteen. Wie de meeste K3 trio's heeft is de winnaar. Kompleet met handleiding. Geschikt voor 2-4 spelers in de leeftijd vanaf 4 jaar. Let op!, alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.

€ 15 3 maanden+ Tilburg, NB
Tafelvoetbalspel
  • Foto's

Tafelvoetbalspel € 329

Kinderen en Baby's Speelgoed Overig Speelgoed Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Omschrijving: Voetbalkoorts voor thuis. De kicker is gemaakt van stevig MDF materiaal en duurzaam geschroefd met vier poten. De poten zijn in hoogte verstelbaar, zodat oneffenheden gecompenseerd kunnen worden. De verchroomde stalen stangen hebben een diameter van 16mm en staan ​​garant met de non-slip handvatten voor een snel en gemakkelijk spel. 22 personages werden ingericht in de klassieke 1-2-5-3 opstelling. De openingen om de bal te verwijderen zijn aangebracht aan de zijkanten en voorkomen dat na een succesvol schot op doel een daling van de ...

€ 329 3 maanden+ Goirle, NB
Knikkerbaan kogelbaan 111 delig

Knikkerbaan kogelbaan 111 delig € 29,95

Knikkerbaan 111 delig Omschrijving: Fun & fijne motoriek promotie voor kinderen en een geweldig cadeau idee! De 111 delig kleurrijke en stevige kogelbaan traint de vaardigheid, creativiteit, denkvaardigheden en fijne motoriek van uw kind. Uw kind kan veel verschillende routes bouwen door gebruik te maken van de verschillende onderdelen, zoals hoppers, bochten, en draaiende wielen, wat natuurlijk geweldig is voor de kleine architect. Verveling is verleden tijd. De 111-delig kogelbaan brengt als een bal de ontwikkeling aan het rollen!

€ 29,95 3 maanden+ Capelle a/d IJssel, ZH
Blokkenwagen/blokkenkar hout 47 delig XL

Blokkenwagen/blokkenkar hout 47 delig XL € 24,95

Blokkenwagen/blokkenkar hout 47 delig XL. Robuuste houten blokkenkar/blokkenwagen met rode wielen welke met blokken is gevuld om talloze bouwwerken te maken. De blokken zijn in verschillende vrolijke kleuren en diverse vormen uitgevoerd. - 47 delig - Gekleurde blokken - Diverse vormen

€ 24,95 3 maanden+ Capelle a/d IJssel, ZH
Adapterplaat geel nr. 16407

Adapterplaat geel nr. 16407 € 3

Adapterplaat geel nr. 16407 Let op!, alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.

€ 3 3 maanden+ Tilburg, NB
Afdekkap met ingebouwd schietmechanisme nr. 16409

Afdekkap met ingebouwd schietmechanisme nr. 16409 € 3,50

Afdekkap met ingebouwd schietmechanisme nr. 16409 Let op!, alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.

€ 3,50 3 maanden+ Tilburg, NB
Bent u op zoek naar een controller om uw PS3 te delen?
  • Bieden

Bent u op zoek naar een controller om uw PS3 te delen?

Bent u een manier aan het bedenken hoe dat u met gemak uw PS3 spelcomputer kan uitbreiden zodat er meerdere met u kunnen spelen? Bekijk onze website voor de passende controller.

3 maanden+ Arnhem, GE
Gebruikte kinderspeelgoed incl. vele grote lego ruimteschepe
  • Bieden
  • Foto's

Gebruikte kinderspeelgoed incl. vele grote lego ruimteschepe n.o.t.k

Gebruikte kinderspeelgoed incl. vele grote lego ruimteschepen, vliegtuig etc. te koop (product a.u.b. zelf afhalen) Dit is een gebruikte speelgoed maar hij is helemaal heel. Helaas is mijn zoon te oud om hiermee te spelen en daardoor willen wij het verkopen. Heeft u interesse? Komt u gerust even kijken op Dr. Kortmannweg 21 te Venray. U kunt ons voor verdere vragen ook bellen op 0653427123.

n.o.t.k 3 maanden+ Venray, LB
Toon per pagina
1 ... 3 4 5 6 7 ... 50
Advertenties 81 t/m 100 van totaal 2.964
RSS Feed