ModernPlay Douglas Houten Schommel 15x15 met dubbele

€ 849
Provincie
Prijs:
€ 849
Sinds:
1 week
Gezien:
7 keer
Plaats:
Kootwijkerbroek, GE
Adverteerder:
van Ee buitenspeelgoed
Telefoon:
0342443437
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.15097,5.666451
van Ee buitenspeelgoed
ModernPlay Douglas Houten Schommel 15x15 met dubbele
Versturen

Alle velden zijn verplicht

ModernPlay Douglas Houten Schommel 15x15 met dubbele

Kinderen en Baby's > Speelgoed > Buitenspeelgoed

Kenmerken:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Beschikbaarheid: op voorraad
  • Verzendkosten €: 0
Omschrijving:
Beschrijving

Samen schommelen is echt een feest! En helemaal op deze ModernPlay tweepositie schommel met dubbele oversteek.

Details

Samen schommelen is echt een feest! En helemaal op deze ModernPlay tweepositie schommel met dubbele oversteek. Wie wil er nu geen schommel in de achtertuin? En dan ook nog samen schommelen op deze mooie en stevige ModernPlay schommel. Schommelen is niet alleen plezier, maar heeft een positief effect op de ontwikkeling van kinderen. Denk daarbij onder andere aan de cognitieve en sociale ontwikkeling. Maar schommelen draagt ook zeker bij aan de ontwikkeling van het evenwichtsorgaan. Deze schommel met de dubbele oversteek biedt plaats voor wél vier personen. Door dat deze schommel maar twee staanders heeft, neemt de schommel niet veel ruimte in beslag. Handig in een wat compactere achtertuin!

ModernPlay zelf ontworpen lijn

ModernPlay is een door Van Ee Buitenspeelgoed ontworpen lijn. De afdeling Research en Development nam tijdens de ontwikkeling van deze lijn de eigenschappen veiligheid, duurzaamheid en uitstraling als uitgangspunt. De veiligheid vindt u terug in onder andere de stabiele verankering. Door de zware uitvoering van ModernPlay en de 15x15cm. dikke, onder druk geïmpregneerde Douglas palen, is de duurzaamheid van deze lijn erg hoog. De uitstraling van ModernPlay is strak en elegant.

Verankering van de ModernPlay schommel met dubbele oversteek

De schommel heeft unieke stalen bevestigingelementen. Door deze unieke verankering blijft de schommel met oversteek niet alleen zeer stabiel staan, maar heeft ook als voordeel dat het dikke Douglas hout niet vochtig door de grond, waardoor eventuele rotting voorkomen wordt. De verzinkte stalen grondhouders gaan maar liefst 80cm de grond in en worden in beton gegoten. Het beton kunt u mee bestellen bij deze schommel.

ModernPlay tweepositie schommel met oversteek

De schommel met oversteek biedt plaats voor vier personen. Zo kunt u heerlijk genieten met uw kinderen of andere familieleden! De schommel is gemaakt van dik geïmpregneerd douglas hout van 15x15 wat een erg mooie en strakke uitstraling geeft. Omdat het hout geïmpregneerd is, gaat u houtrot, algen of mos tegen. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang schommel plezier! De bevestigingen zijn vervaardigd uit RVS.

Basis of Marathon Schommelhaken

De schommel wordt standaard geleverd met de standaard indraaihaken die bij veel schommels worden gebruikt. Voor optimaal schommelplezier bieden wij optioneel de Marathon schommelhaken aan. Deze zijn volledig gelagerd, zodat er geen slijtage optreedt. Tijdens het schommelen zult u geen last hebben van een ongemakkelijk geluid of trillingen. Met deze optionele, Marathon schommelhaken is schommelen nu nog aangenamer en rustgevender. Interesse in deze schommelhaken? Of wilt u ze direct meebestellen? Dit kan onder het kopje ‘Opties’. Zo besteld u er voldoende Marathon schommelhaken mee voor deze schommel.

Plaatsing van de schommel

Het plaatsen van deze schommel is heel goed zelfstandig uit te voeren. Dit komt onder andere doordat de schommelhaken en de hoekbevestigingen in onze fabriek voorgemonteerd worden. Onderstaand treft u de werkwijze aan om deze ModernPlayschommel te plaatsen:

- Een smalle schep of grondboor (beperk de hoeveelheid losse grond rondom de staanders, zodat de schommelpalen met de betonmortel zo vast mogelijk in de grond komen te staan). De gaten die gegraven dienen te worden, moeten ca. 10 á 15cm groter zijn dan de dikte van de schommelpaal.

- Palen

http://www.vaneebuitenspeelgoed.nl/ Advertentienummer: 26216391

Meer advertenties van van Ee buitenspeelgoed

Link: